MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN & VERANTWOORD ONDERNEMEN

Maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen, ook hierin herken je de kwaliteit van BLS

Sinds de oprichting van de onderneming in 1976 staat BLS bekend om haar vooruitstrevendheid. De kwaliteit van onze dienstverlening, de apparatuur en oplossingen, staat hoog in het vaandel en onze relatie met stakeholders is meer dan goed. Ook onze interne organisatie met haar processen kent een hoog niveau.

Vanzelfsprekend blijven wij altijd streven naar verdere verbetering van onze dienstverlening en zijn wij ons bewust van onze positie binnen de maatschappij in het algemeen en de signbranche in het bijzonder.

bls-signprint-reclame-autoreclame-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-autobelettering-minimaal-dit

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt in de samenleving steeds belangrijker. MVO betekent dat wij als onderneming streven naar zowel winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen én buiten de onderneming.

Wij als bedrijf hebben ons ten doel gesteld om binnen de signbranche toonaangevend te zijn en te blijven op MVO-gebied en dit uit te dragen. Concreet zullen wij, waar mogelijk, ondersteuning bieden op MVO-gebied aan onze relaties om ook hierdoor de MVO-principes verder te verspreiden.

“Wij streven er naar om tijdens onze werkzaamheden een positieve invloed te hebben op het milieu en de samenleving. Zowel intern als extern. BLS is maatschappelijk betrokken en heeft in alle facetten van de onderneming verantwoord ondernemen doorgevoerd.”

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur