bewegwijzering

DE PERFECTE MANIER VAN INFORMEREN

 

In een onbekende ruimte de weg vinden is soms een stressvolle ervaring. Bewegwijzering is de beste manier om bezoekers en klanten de juiste kant op te wijzen of ze te informeren. Soms is een klein detail genoeg om duidelijkheid te verschaffen.

 

Onze wayfinding oplossingen zijn zelfs te combineren met digitale reclame!

BEWEGWIJZERING

Geef sturing aan je klanten

Raak jij de weg wel eens kwijt? Je bent niet de enige. Het is vervelend te zoeken naar de juiste locatie of route. Dit levert stress op én kost geld. Een juiste bewegwijzering kan dit voorkomen, zodat klanten de goede richting in gestuurd worden. Dit kan zelfs tot omzetverhoging leiden.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe het eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT BEWEGWIJZERING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Wayfinding

Het is prettig wanneer je zo gemakkelijk en ontspannen mogelijk de weg kan vinden in een onbekende ruimte. Verdwaald raken levert immers een stressvolle situatie op. Dit is juist een ervaring die de meeste organisaties voor hun bezoekers willen voorkomen. Stress kost tijd én geld.

Om een bewegwijzering of wayfinding strategie te ontwikkelen die bezoekers helpt de weg te vinden, is het noodzakelijk om te snappen hoe mensen zich oriënteren in ruimtes. 

En dat snappen wij bij BLS maar al te goed. Wij zijn dan ook expert in bewegwijzering op maat, op elke locatie. Onze wayfinding is zelfs te combineren met digitale reclame.

Ideaal toch?! Zo hebben klanten minder stress en krijgen ook nog eens informatie.

bls-signprint-reclame-signing-bedrijfsreclame-parkeervoorziening-parkeergarage-garage-arena-4

Laat je sturen naar de juiste weg

Wij zijn specialist in bewegwijzering voor bedrijven. Van parkeerborden tot grote gevelinformatie. Wij ontwerpen en produceren alles in onze eigen werkplaats. Onze gecertificeerde monteurs zorgen er voor dat alles netjes en veilig op locatie gemonteerd wordt. Zelfs op grote hoogte.

WAT WIJ NOG MEER GOED KUNNEN

 

 

 

DIGITALE RECLAME

 

 

 

AUTO RECLAME

 

 

 

INTERIEUR & STYLING

 

 

 

BEDRIJFS RECLAME

 

 

 

 

 

 

 

 

LICHT RECLAME

 

 

 

 

 

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

7.30 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

IBAN

NL88 RABO 0345 8765 12

BTW

NL813418860B01

KvK

34211845