bewegwijzering

DE PERFECTE MANIER VAN INFORMEREN

 

Bewegwijzering of wayfinding zijn de beste manieren om bezoekers en klanten te informeren. En dus de juiste kant op te wijzen. In een onbekende ruimte de weg vinden, kan een stressvolle ervaring zijn. Soms is een klein detail genoeg om duidelijkheid te verschaffen. Dat snappen wij bij BLS heel goed.

BEWEGWIJZERING

Wayfinding en bewegwijzering geven sturing aan je klanten

Raak jij de weg wel eens kwijt? Je bent niet de enige. Het is vervelend om te zoeken naar de juiste locatie of route. Dit levert stress op én kost geld. Een juiste bewegwijzering kan dit voorkomen, zodat klanten sturing krijgen in de goede richting. Onze wayfinding oplossingen zijn zelfs te combineren met digitale reclame! En kan daardoor zelfs tot omzetverhoging leiden.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe het eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT BEWEGWIJZERING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Wayfinding

Het is prettig wanneer je zo gemakkelijk en ontspannen mogelijk de weg kan vinden in een onbekende ruimte. Dus verdwaald raken levert immers een stressvolle situatie op. Dit is juist een ervaring die de meeste organisaties voor hun bezoekers willen voorkomen. Stress kost tijd én geld.

Om een bewegwijzering of wayfinding strategie te ontwikkelen die bezoekers helpt de weg te vinden, is het noodzakelijk om te snappen hoe mensen zich oriënteren in ruimtes. 

En dat snappen wij bij BLS maar al te goed. Wij zijn dan ook expert in bewegwijzering op maat, op elke locatie. Onze wayfinding is zelfs te combineren met bordreclame of digitale reclame. Bijvoorbeeld parkeerpalen of bewegende beelden op LED schermen.

Ideaal toch?! Zo hebben klanten minder stress en krijgen ook nog eens informatie.

bls-signprint-reclame-signing-bedrijfsreclame-parkeervoorziening-parkeergarage-garage-arena-4

Laat je sturen naar de juiste weg

Wij zijn specialist in bewegwijzering voor bedrijven. Van kleine parkeerborden tot grote gevelinformatie. Wij ontwerpen en produceren alles in onze eigen werkplaats. Onze monteurs zorgen er voor dat alles netjes en veilig op locatie gemonteerd wordt. Zelfs op grote hoogte. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd en van een hoog niveau zijn.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur