Onderhoud en Reparatie
Verleng de levensduur van uw lichtreclame

Onderhoud lichtreclame
Onderhoud van uw lichtreclame draagt bij aan de uitstraling en levensduur van de reclame. BLS biedt onderhoudsbeurten en periodiek onderhoud voor uw lichtreclame.

Eenmalige onderhoudsbeurt 
Vooral voor oudere lichtreclames is het heel zinvol om een eenmalige onderhoudsbeurt te doen. Ook als uw lichtreclame niet door BLS geleverd is kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. Aan de hand van uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding zodat u jarenlang verzekerd bent van een goed ogende, naar behoren functionerende en veilige lichtreclame.

Periodiek onderhoud 
Periodiek onderhoud aan uw lichtreclame verlengt de levensduur. Daarnaast bent u met periodiek onderhoud ervan verzekerd dat uw lichtreclame er altijd tip top uitziet. BLS biedt diverse onderhoudscontracten op
maat aan. Tijdens het onderhoud besteden we aandacht aan zowel het uiterlijk van de lichtreclame als de technische staat van o.a. de verlichting, de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties voeren we direct uit en we verhelpen storingen. Zo zorgen we ervoor dat eventuele schade beperkt blijft.

Lichtreclame ombouwen naar LED 
Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om bestaande TL of NEON lichtreclame om te bouwen naar LED. Het voordeel is dat u niet een geheel nieuwe lichtbak hoeft aan te schaffen en u kunt door de toepassing van LED verlichting aanzienlijk besparen op uw energierekening. Kortom, het ombouwen naar bestaande lichtreclame naar LED is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

LED lichtreclame
LED verlichting in uw lichtreclame heeft verschillende voordelen. Met LED verlichting verbruikt u veel minder energie, waardoor u een besparing tot wel 70% op uw energierekening kunt behalen. Daarnaast heeft LED een langere levensduur ten opzichte van TL en NEON verlichting.
BLS heeft zich gespecialiseerd in het ombouwen van bestaande NEON of TL lichtreclame naar LED verlichting. Hierbij vervangen we de verlichting en geven we de lichtreclame direct een onderhoudsbeurt. We controleren de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties voeren we direct uit.

BEDRIJFSRECLAME

AUTORECLAME

INTERIEUR

DIGITALE RECLAME

WAYFINDING

Kunnen wij u ergens mee helpen?!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf