WINKELS & SHOPS

Een eerste indruk maak je maar één keer

Voor het echte “wauw-effect” is het uitstralen van een bepaalde sfeer van essentieel belang. Niet alleen van buiten maar zeker ook van binnen. Maak van jouw onderneming of bedrijf een ware ervaring door klanten en/of bezoekers onder te dompelen in een jouw eigen wereld. Even geen prikkels van wat er buiten de ruimte is. 

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe de reclame voor jouw interieur eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Interieur is van groot belang wanneer je bezoekers en/of klanten wilt aantrekken of behouden. Het zorgt voor herkenning en vertrouwen. Het is niet voor niets dat grote ketens hun huisstijl in al hun panden doorvoeren en gelijk houden.

Van ontwerp tot montage

Wil je graag wat meer sfeer en beleving aanbrengen in uw pand, ruimte of winkel maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je daar graag mee! Naast het ontwerp, de productie en montage, adviseren wij je ook graag voor het beste en mooiste eindresultaat. 

bls-signprint-reclame-indoor-en-interieur

Uitgebreide mogelijkheden

Voor elke vraag is er een oplossing en voor elke ruimte een passend product. Soms is een kleine finishing touch al genoeg. Onderstaand een klein overzicht van onze eerdere projecten en mogelijkheden. Voor een breder overzicht verwijzen wij u door naar de Interieur pagina

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur