STICKERS & FOLIES

P(l)akkende aandachtstrekkers voor elk doeleinde

Stickers voor het interieur zijn ideaal om de boel eens van stijl te veranderen. Of om bijvoorbeeld voor een tijdelijke actie de aandacht te trekken. De stickers die wij produceren zijn multi-inzetbaar en voor vele doeleinden. Ook de soorten folie die wij gebruiken variëren van simpel tot innovatief. 

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

One way vision folie: geen inkijk, wel zicht naar buiten

One way vision folie is een geperforeerde zelfklevende folie dat voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. De printzijde is wit met een zwarte lijmlaag aan de achterzijde.

Plakgemak zonder plaklaag met tatisch hechtende folie

De statisch hechtende folie wordt gemaakt van een hoogwaardige homopolymere PVC-plakfolie. De folie is geschikt voor oppervlakken van glas waar een lijmlaag ongewenst is. Je kunt de folie plakken op ramen en spiegels en het heeft een maximale printbreedte tot 136 cm. De statische raamfolie wordt gemaakt zonder gebruik van ftalaten, overeenkomstig met EU richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste statisch hechtende plakfolies op de markt.

bls-signprint-reclame-ramfolie-folie-raam-topgeschenken

Opvallende magneetstickers zonder lijmresten

Magneetstickers zijn eenvoudige oplossingen om in te zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. De magneetstickers hechten aan onder andere ijzer, staal en nikkel. En het voordeel is: er blijven gegarandeerd geen lijmresten achter als de sticker weer verwijdert wordt.

Magneetstickers voor veel toepassingen

De manieren om magneetstickers te gebruiken zijn zeer divers. Kleed bijvoorbeeld eens een stelling of een archiefkast aan met een magneetsticker. Magneetstickers zijn ideaal om een auto van een tijdelijke boodschap te voorzien. Tip: gebruik magneetstickers niet langer dan een paar dagen op auto’s. Anders is er kans op verkleuring van de carrosserie.

bls-signprint-reclame-winkelinrichting-interieur-retail-vloersticker-interieurfolie

Hoogwaardige muurfolie voor in- en outdoor

Onze muurfolie is heel eenvoudig aan te brengen. De lijmlaag heeft luchtkanaaltjes, waardoor de folie snel en bubbelvrij met een föhn aan te brengen is. Met laminaat geven we een sticker een extra beschermlaag en u krijgt bij indoor gebruik 8 jaar garantie. Je kunt de muursticker op beton, baksteen, stucwerk of tegels plakken.

Naast bovenstaande folies en stickers beschikken wij over nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

PRESENTEER JEZELF

Muurstickers

De manier om muurstickers te gebruiken zijn zeer divers. Ze zorgen voor een unieke uitstraling van muren op kantoren of praktijken. Zet een huisstijl neer om nooit te vergeten met op maat gemaakte muurstickers. Bovendien zijn muurstikcers ook zeer geschikt als bewegwijzering aan de binnen- of buitenkant van een gebouw.

Vloerstickers

Creëer een hoge attentiewaarde met vloerstickers. De printfolie is geschikt voor vlakke toepassingen die extra aandacht verdienen. De vloerstickers zijn antislip en te verkrijgen in elke vorm!

bls-signprint-reclame-pos-interieur-folie-sticker
Interieurfolie

Dankzij interieurfolie voorzien van eigen prints maak je van saaie meubels, boeiende meubels. Het is een folie dat op veel verschillende manieren indoor te gebruiken is. De folie kan met elk gewenst design worden verkregen. Dat maakt het uitermate geschikt voor kortlopende en langlopende toepassingen.

Raamfolie

Raamfolie hebben wij in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld frosted folie, wat zorgd voor privacy maar ook lichtdoorlating. of volledige block-out folie waardoor er een totaal blind raam ontstaat. Voor meer informatie kunt u ook eens kijken op de pagina over raamfolie en zonwering.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur