FOTO PRODUCTEN

Doe iets bijzonders met uw foto’s

De tijd van foto’s afdrukken en er vervolgens nooit meer naar kijken is voorbij. Steeds vaker is er behoefte om iets bijzonders met foto’s te doen. Naast een extra grote afdruk zijn er nog veel meer leuke dingen die gemaakt kunnen worden. De foto producten van BLS zijn altijd persoonlijk en op maat.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Uitgebreide mogelijkheden

Voor beurzen en presentaties kunnen wij u van alle benodigde materialen voorzien. Heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag! Naast de hieronder getoonde voorbeelden kunnen wij u namelijk in nog veel meer producten en materialen voorzien. Of u nou een simpele en strakke uitstraling wilt of toch kiest voor opvallend met LED frames en digitale reclame. Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

bls-signprint-reclame-fotoprint-wandbekleding
bls-signprint-reclame-foto-print-bedrukken

Combineren voor het beste resultaat

Voor het beste resultaat adviseren wij om verschillende materialen te combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Stickers / folie, POS materiaal, interieur, digitale reclame, zakelijk drukwerk, etc.

PRESENTEER JEZELF

Foto op aluminium

Aluminium borden en panelen zijn licht van gewicht en slechts 3 tot 4 mm dik. Toch is dit materiaal zeer stevig en dat maakt het voor heel veel toepassingen geschikt. Het is ideaal voor panelen in frames. Voor aan de gevel als reclame bord of als fotopaneel.

Foto op plexiglas

Plexiglas is geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen en is in nagenoeg iedere vorm te frezen. Uw print wordt direct op het acrylaat aan de voor- of achterzijde geprint. U kunt Plexiglas in verschillende diktes en met een heldere of opaal uitstraling bestellen. Het materiaal heeft een maximale printbreedte van 201 bij 301 cm.

Foto op hout

Een foto op hout combineert een print met een natuurlijke uitstraling. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuust uiterlijk. Dat maakt dat een foto op hout past in veel verschillende interieurs. Een foto op hout wordt gemaakt van duurzaam vurenhout met een glad oppervlak. Afhankelijk van het formaat, worden meerdere planken van 10 cm breed gecombineerd tot één geheel. Tussen elke plank zit een minimale naad. Voor de afwerking heeft u de keuze uit vurenhout met of zonder whitewash finish.

bls-signprint-reclame-fotobehang-foto-behang-bloemen
Naadloos fotobehang

Ontwerp uw eigen fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding. U heeft de vrije keuze qua ontwerp om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Huiskamers, slaapkamers, showrooms, kantoorruimtes of beursstands, het zijn maar een paar voorbeelden waar dit naadloze fotobehang voor te gebruiken is. Geef uw creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken. Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze pagina over behang.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur