BEHANG

De ideale wandbekleding

Wil jij jouw muren laten stralen? Wil jij extra aandacht voor bepaalde producten of diensten. Denk dan eens aan behang als wandbekleding. Met behang kan je sfeer toevoegen aan een ruimte maar ook focus leggen en zelfs reclame maken. Niets is te gek als het om de print gaat. Zolang jij het maar kan bedenken.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe de reclame voor jouw interieur eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Stop uw zoektocht, wij hebben de oplossing!

Soms lijkt het bijna onmogelijk om precies de juiste kleur of sfeer in behang te vinden. Bijna alle winkels zijn al bezocht en er is er niet één die voldoet aan dat juiste gevoel wat jij in de ruimte wilt uitstralen.

Dat vinden wij jammer. Daarom laten wij jou graag kennis maken met (naadloos) fotobehang. Helemaal naar eigen smaak en zin en voorzien van een op maat gemaakte print. Behang voor elke wand, in verschillende afmetingen. Van het voordelige ProVinyl fijn behang tot ProVinyl leer: er is voor ieder project een oplossing.

bls-signprint-reclame-fotobehang-foto-behang-bloemen
bls-signprint-reclame-behang-op-maat-geprint-bedrukt

Laat BLS u ontzorgen…

Heeft u een goed idee voor een mooi behang of wilt u graag iets bijzonders maar komt u er zelf niet lekker uit? Dan adviseren wij u graag! Bij BLS vinden wij het belangrijk om u te ontzorgen zodat u zonder stress toch een mooi nieuw interieur krijgt. Onze producten zijn overigens goed te combineren. Dus wilt u naast uw nieuwe behang bijvoorbeeld ook nog een mooie wanddecoratie? Bekijk dan onze pagina’s over (muur)stickers, frees- en doosletters en fotoprints ook eens!

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur