HEB JE EEN VRAAG?

Veel gestelde vragen hebben veel gegeven antwoorden. Je vindt ze hieronder.

Bestellen en levering 

Hoe lang is de levertijd?

Dat verschilt heel erg per product. Als u een duidelijk antwoord wilt op die vraag kunt u dit tijdens het contact met ons altijd navragen. Daarnaast kunt u deze vraag ook direct stellen tijdens de aanvraag van een offerte of wanneer u contact met ons opneemt.  

Hoe kan ik producten bestellen?

De makkelijkste manier is om contact met ons op te nemen en aan te geven wat uw wensen zijn. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.  

Ik heb een offerte aangevraagd, wat kan ik nu verwachten?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. Hierna krijgt u een voorstel in de vorm van een niet van echt te onderscheiden impressie met al dan niet de juiste maatvoering. U kunt dan nog altijd wijzigingen doorgeven die wij dan opnieuw aan u voorleggen doormiddel van zo’n zelfde impressie.  

Montage en reparatie

Monteren jullie altijd alles zelf?

Dit is geheel aan uzelf. Wilt u de signing of producten liever zelf monteren dan staat dat u vrij. Mocht u dit liever uit handen geven dan hebben wij een ervaren monteursteam die dit graag voor u doet. 

Doen jullie ook onderhoud en/of reparatie aan reclame en signing die jullie zelf niet hebben geproduceerd?

Jazeker! U vindt meer informatie over onderhoud, diensten en reparatie op deze pagina.  

Aanleveren

Wat betekend DPI?

DPI staat voor “dots per inch” en zegt wat over de resolutie van een bestand. Hoe hoger de DPI des te duidelijker en scherper je bestand is.   

Mijn bestand is te groot om te mailen, wat nu?

Wij raden u in dit geval STERK aan om het bestand vooral niet te verkleinen. Hiermee kunt u namelijk iets in de DPI aanpassen. U kunt gebruikmaken van WeTransfer of de beelden met een USB stick komen afleveren bij ons gezellige kantoor. 

Hoeveel afloopruimte wensen jullie?

Voor alle aangeleverde materialen geldt 1cm afloop. Dus nettomaat + 1 cm rondom.   

Bekijk voor meer aanleverspecificaties onze pagina met meer informatie.