RAAMBORDEN

reclame op ramen-makelaarbord-reclamebord-raambord

Opvallend en effectief

Val op in de menigte! Gevelreclame en reclame op ramen zijn vaak de eerste indruk van een bedrijf of winkel. En deze eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste visuele reclame zorg je ervoor dat je direct in het oog springt. 

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Raambord

Ook wel V-bord of makelaarsbord genoemd. Een lichtgewicht bord gemaakt van kanaalplaat. Dit maakt het bord niet alleen weerbestendig, maar ook nog eens 100% recyclebaar!

Brede toepassing

Deze borden zijn in het straatbeeld natuurlijk voornamelijk bekend door het gebruik van makelaars maar ze kunnen ook voor andere doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld ter promotie van artikelen, een tijdelijke actie, uitverkoop of kunnen ingezet worden om klanten en/of bezoekers op een opvallende manier te informeren!

bls-signprint-reclame-doeken-en-banners-raambord-raam-sale

De borden zijn opvallend, weerbestendig en zelfs herbruikbaar! Ze worden gemonteerd op vlakke oppervlaktes door middel van dubbelzijdig tape of zuignappen. Ze zijn in de volgende formaten te verkrijgen: 100 x 70 cm, 140 x 50 cm, en 140 x 100 cm.

Het is daarnaast ook mogelijk om stickers te bestellen die over het bord geplakt kunnen worden met teksten als bijvoorbeeld “Verkocht”, “Verhuurd”, “Laatste kans”, “Alleen vandaag” etc.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur