RAAMFOLIE & ZONWERING

raamfolie-zonwering-reclame op ramen

P(l)akkende aandacht

Raamfolie is multi-inzetbaar! Het is uitermate geschikt ter promotie voor tijdelijke acties, het versterken van een huisstijl en zelfs in te zetten als zonwering. Doordat BLS gebruikt maakt van verschillende soorten folie is praktisch alles mogelijk. 

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe de reclame er uit gaat zien. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

P(l)akkende aandacht voor uw onderneming

Raamfolie is multi-inzetbaar! Het is bijvoorbeeld zeer geschikt ter promotie voor tijdelijke acties, het versterken van een huisstijl en zelfs in te zetten als zonwering. Doordat BLS gebruikt maakt van verschillende soorten folie is praktisch alles mogelijk. 

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

bls-signprint-reclame-raamfolie-tram-gvb

Van etalage tot kantoorruimten

Zoals eerder benoemd is raamfolie zeer breed toepasbaar. Doordat wij de mogelijkheid hebben om op folie te printen is vrijwel niets te gek of onmogelijk. Niet alleen qua opdruk maar ook qua vorm zijn wij vrij. We hebben een uitgebreid machinepark om de mooiste creaties te maken.

Daarnaast kan er op creatieve wijze ook efficiënte raamdecoratie gemaakt worden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van “frosted” folie die niet alleen zonwerend maar ook licht doorlatend is en daarbij een mooi privacy effect geeft. Of wat dacht u van een semi-transparate folie waarbij de print niet geheel dekkend is en daardoor een mooi decoratief effect op bijvoorbeeld tussenwanden geeft.

PRESENTEER JEZELF

Tijdelijk
Door gebruik te maken van tijdelijke stickers kan je op een simpele manier net even die aandacht trekken die nodig is. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Maar ook in de voorziening van informatie. Denk aan verhuizing, opening of opruiming.

Alles kan
Zoals gezegd is BLS vrij in vorm of kleur wat folie betreft. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen teksten maar ook logo’s en afbeeldingen uit te snijden of te printen. Zo krijgt jouw interieur net even dat extraatje.

Privacy
Hierboven ziet u een mooi voorbeeld van een toepassing van frosted folie in een kantoorpand met glazen tussenwanden. Het is licht doorlatend en zorgt voor een mooi privacy effect. Bovendien is het ook zonwerend als deze op de buitenramen word aangebracht!

Semi transparant
Door de folie semi transparant te maken krijgen de ruiten een mooie decoratie maar sluit het niet het volledige zicht en licht uit. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze folie maar voor een deel op een ruit te plakken en er een creatieve vorm aan te geven.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur