Raamfolie en zonwering
”Mooi en effectief,,

<Terug

P(l)akkende aandacht voor uw onderneming
Raamfolie is multi-inzetbaar! Het is bijvoorbeeld zeer geschikt ter promotie voor tijdelijke acties, het versterken van een huisstijl en zelfs in te zetten als zonwering. Doordat BLS gebruikt maakt van verschillende soorten folie is praktisch alles mogelijk. 

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van etalage tot kantoorruimten
Zoals eerder benoemd is raamfolie zeer breed toepasbaar. Doordat wij de mogelijkheid hebben om op folie te printen is vrijwel niets te gek of onmogelijk. Niet alleen qua opdruk maar ook qua vorm zijn wij vrij. We hebben een uitgebreid machinepark om de mooiste creaties te maken.

Daarnaast kan er op creatieve wijze ook efficiënte raamdecoratie gemaakt worden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van “frosted” folie die niet alleen zonwerend maar ook lichtdoorlatend is en daarbij een mooi privacy effect geeft. Of wat dacht u van een semi-transparate folie waarbij de print niet geheel dekkend is en daardoor een mooi decoratief effect op bijvoorbeeld tussenwanden geeft.

Onderstaand een kleine greep uit onze mogelijkheden:

Tijdelijk
Door gebruik te maken van tijdelijke stickers kunt u op een hele simpele manier net even die aandacht trekken die nodig is, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Of uw publiek voorzien van de nodige informatie. Denk hierbij aan een verhuizing, opening of opruiming.

Alles kan
Zoals gezegd is BLS vrij in vorm of kleur wat folie betreft. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen teksten maar ook logo’s en afbeeldingen uit te snijden of te printen. Zo krijgt uw interieur net even dat extra’tje.

Privacy
Hierboven ziet u een mooi voorbeeld van een toepassing van frosted folie in een kantoorpand met glazen tussenwanden. Het is lichtdoorlatend en zorgt voor een mooi privacy effect. Bovendien is het ook zonwerend als deze op de buitenramen word aangebracht!

Semi transparant
Door de folie semi transparant te maken krijgen de ruiten een mooie decoratie maar sluit het niet het volledige zicht en licht uit. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze folie maar voor een deel op een ruit te plakken en er een creative vorm aan te geven.

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf