Raamborden
”Een opvallende manier van adverteren,,

< Terug

Raambord
Ook wel V-bord of makelaarsbord genoemd. Een lichtgewicht bord gemaakt van kanaalplaat. Dit maakt het bord niet alleen weerbestendig, maar ook nog eens 100% recyclebaar!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Brede toepassing
Deze borden zijn in het straatbeeld natuurlijk voornamelijk bekend door het gebruik van makelaars maar ze kunnen ook voor andere doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld ter promotie van artikelen, een tijdelijke actie, uitverkoop of kunnen ingezet worden om klanten en/of bezoekers op een opvallende manier te informeren!

De borden zijn opvallend, weerbestendig en zelfs herbruikbaar! Ze worden gemonteerd op vlakke oppervlaktes door middel van dubbelzijdig tape of zuignappen. Ze zijn in de volgende formaten te verkrijgen: 100 x 70 cm, 140 x 50 cm, en 140 x 100 cm.

Het is daarnaast ook mogelijk om stickers te bestellen die over het bord geplakt kunnen worden met teksten als bijvoorbeeld “Verkocht”, “Verhuurd”, “Laatste kans”, “Alleen vandaag” etc.

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf