POS Materiaal
”De juiste ondersteuning,,

< Terug

Extra aandacht voor mooie producten
Point Of Sale materiaal, ook wel POS Materiaal, kan het verschil maken voor retailers. Niets mooier dan een juiste presentatie van goederen.

POS Materiaal kan uw omzet verhogen en de winkelervaring van klanten positief beinvloeden, zeker in combinatie met een passend interieur.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Merkbeleving
Voor een optimaal effect kunt u ervoor kiezen om diverse POS materialen te combineren. POS materiaal kan voor meerdere doeleinden ingezet worden en zorgt voor net dat beetje extra merkbeleving. Denk bijvoorbeeld aan pop up stores, store in store en beurzen. 

Uitgebreide mogelijkheden
Geen vraag is te gek bij BLS, wij vinden het juist leuk om uitdagende en unieke producten te maken! We denken graag mee en adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden. Wilt u all the way gaan? Neem dan ook eens een kijkje bij de beursproducten, interieur of zakelijk drukwerk voor bijvoorbeeld posters en flyers. Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden en eerdere projecten:

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf