LICHTMAST & LICHTBAK RECLAME

Stralen op grote hoogte

Wil jij 24 uur per dag, 7 dagen per week opvallen? Super! Lichtbakken zorgen er voor dat je in donkere tijden ook goed zichtbaar bent. De lichtbakken bieden bovendien ook de mogelijkheid tot wayfinding (bewegwijzering) naar bijvoorbeeld de ingang van een pand. Voor het onderhoud en reparatie aan de bakken ben je tevens bij BLS aan het goede adres. Ook voor de bakken die niet door ons zijn gemaakt, lees meer.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe de lichtreclame eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT LICHTRECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Hoge attentiewaarde

Door gebruik te maken van een lichtbak aan een lantaarnpaal zorg je er voor dat je ook ’s avonds en ’s nachts goed zichtbaar bent. Lichtreclame kan niet alleen je bedrijf presenteren, maar biedt ook de mogelijkheid voor wayfinding en bewegwijzering. Geef eenvoudig aan waar je te vinden bent én maak reclame. Een dubbele functie dus!

Wij zijn specialist in lichtbakken en lichtmasten. Niet voor niets zijn wij verantwoordelijk voor de lichtbakken van meer dan 150 gemeenten.

Deze lichtbakken produceren wij in onze eigen werkplaats en onze gecertificeerde monteurs doen de plaatsing en het onderhoud.

bls-signprint-reclame-gevelreclame-gevelbord-lichtbak

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie van lichtbakken en lichtmasten zijn wij de beste keuze. Ook voor de bakken die niet door ons zijn gemaakt.

Lichtreclame ombouwen naar LED

Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om bestaande TL of NEON lichtreclame om te bouwen naar LED.

Het voordeel van deze ombouw naar LED is dat er niet een geheel nieuwe lichtbak aangeschaft dient te worden. Daarnaast kan er door de toepassing van LED verlichting aanzienlijk bespaart worden op de energierekening. Win-win! Lees snel meer…

WAT WIJ NOG MEER GOED KUNNEN

 

 

 

BEDRIJFS RECLAME

 

 

 

AUTO RECLAME

 

 

 

INTERIEUR & STYLING

 

 

 

WAY FINDING

 

 

 

 

 

 

 

 

DIGITALE RECLAME

 

 

 

 

 

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

7.30 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

IBAN

NL88 RABO 0345 8765 12

BTW

NL813418860B01

KvK

34211845