Lichtreclame

Met lichtreclame val je dag en nacht op

Lichtreclame zien we overal om ons heen. En terecht, de gevel wordt verfraaid met reclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet zo de bedrijfsnaam of het logo op de gevel met deze vorm van gevelreclame. BLS Reclame levert lichtreclame op maat in de vorm van lichtbakken en verlichte doosletters of vormbakken. Elk project wordt op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn zeer breed. Alle verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s met mogelijkheden qua kleur en intensiteit en voorzien van een automatische dag- en nachtschakelaar.
Lichtreclame op maat
Lichtbakken maken we tegenwoordig zeker niet meer altijd van een onverlichte aluminium bak met verlichte opaal platen aan de voor en/of achterkant met het logo erop. We maken vaak ook onze zogenaamde flatbox variant: daarbij wordt de plaat van lichtdicht materiaal gemaakt waarin het logo wordt doorgestoken in verlicht Acrylaat dat een stuk uitsteekt naar voren voor een fraai 3D effect. Met losse doosletters kan ieder logo op maat gemaakt in delen die afzonderlijk verlicht worden aan de gevel worden gemonteerd. Bij deze 3D letters zijn er veel mogelijkheden qua uitlichting: alleen de voorkant, indirect van achteren of de voor- en zijkant.

Van idee tot realisatie
Om een huisstijl te vertalen naar een lichtreclame uiting vergt vaak wel kennis van zaken over de mogelijkheden en verschillende profielen en uitlichtingsmogelijkheden. De vormgevers in onze studio weten dat als geen ander en kunnen een idee omtoveren in een waarheidsgetrouwe impressie alvorens we de productie starten. Zodat je vooraf een goed beeld hebt van hoe het eruit zal gaan zien op de gevel en om eventueel een voorstel in te dienen bij de gemeente. Maar ook steeds vaker maken we verlichte objecten voor binnenmuren van kantoren of horecagelegenheden.
Onze eigen ervaren monteurs komen uiteindelijk langs om alles te monteren en aan te sluiten. De productietijd ligt op ongeveer 2-3 weken. Het elektrapunt dient wel al aanwezig te zijn op locatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kunnen wij u ergens mee helpen?!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS is al sinds 1976 dé specialist in (licht) reclame. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

ALGEMEEN

MVO

Diensten

Veelgestelde vragen

Aanleverspecificaties

Vacatures

Partners

Sponsoring

Downloads

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

CONTACTINFORMATIE

BLS Reclame B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol

Telefoon
0252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf