Indoor reclame en interieur
”Voor de echte beleving”

< Terug

Een eerste indruk maak je maar één keer
Voor het echte “wauw-effect” is het uitstralen van een bepaalde sfeer van essentieel belang. Niet alleen van buiten maar zeker ook van binnen! Maak van uw onderneming of bedrijf een ware ervaring door uw klanten en/of bezoekers onder te dompelen in een wereld die u voor hen voor ogen hebt. Even geen prikkels van wat er buiten de ruimte is. 

Interieur is van groot belang wanneer u uw bezoekers en/of klanten wilt aantrekken of behouden. Het zorgt voor herkenning en vertrouwen. Het is niet voor niets dat grote ketens hun huisstijl in al hun panden doorvoeren en gelijk houden.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van ontwerp tot montage
Wilt u graag wat meer sfeer en beleving aanbrengen in uw pand, ruimte of winkel maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Wij helpen u daar graag mee! 
Naast het ontwerp, de productie en montage, adviseren wij u ook graag voor het beste en mooiste eindresultaat. Ook kunt u meer inspiratie opdoen op onze pagina over interieur.

Uitgebreide mogelijkheden
Voor elke vraag is er een oplossing en voor elke ruimte een passend product. Soms is een kleine finishing touch al genoeg. Onderstaand een klein overzicht van onze eerdere projecten en mogelijkheden. Voor een breder overzicht verwijzen wij u door naar de Interieur pagina.

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek.

Bent u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen?

Vraag vrijblijvend een voorstel aan en wij bespreken met plezier de mogelijkheden.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer…

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer – Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf