Interieur
”Een passende sfeer voor elke ruimte,,

Look and Feel
Interieur is belangrijk voor de sfeer en beleving van de ruimte. Een goed passend interieur kan zelfs voor een omzetverhoging zorgen! Het kan zowel het koopgedrag van klanten beïnvloeden als een positieve en motiverende sfeer voor werknemers creëeren, win-win dus!

De sfeer in een ruimte bepaalt hoe we ons voelen. Is de juiste kleur gebruikt en is de akoestiek wel goed? Is er voldoende privacy voor alle medewerkers? Is de boodschap die wij naar onze klanten of bezoekers willen overbrengen wel juist in ons pand? Is de wachtkamer in het ziekenhuis wel gezellig voor de patiënten en medewerkers? Dit zijn allemaal vragen die meespelen bij het verbeteren van een interieur.

Veel van onze producten zijn ook goed te combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van doosletters en logo’s (verlicht of onverlicht) voor binnen?! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs! In ons pand in Nieuw Vennep hebben wij diverse voorbeelden in de showroom van interieur oplossingen.

Indoor reclame en interieur

Posters (S-XXXL)

Raamfolie en zonwering

Beurs en Presentatie materiaal

Behang

Foto producten

Horeca

Stickers

BEDRIJFSRECLAME

AUTORECLAME

INTERIEUR

DIGITALE RECLAME

WAYFINDING

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf