Stickers
”P(l)akkende aandachtstrekkers voor elk doeleinde,,

Fleur alles snel en simpel op met interieustickers!
Interieurstickers zijn ideaal om de boel eens lekker van stijl te veranderen of om voor een tijdelijke actie eens lekker de aandacht te trekken. De stickers die wij produceren zijn multi-inzetbaar en voor vele doeleinden. Ook de soorten folie die wij gebruiken variëren van simpel tot innovatief. U kunt zelf een ontwerp voor een folie aanleveren die wij op de folie printen of kiezen voor het gemak van onze eigen ontwerpstudio.

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

One way vision folie: geen inkijk, wel zicht naar buiten
One way vision folie is een geperforeerde zelfklevende folie dat voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. De printzijde is wit met een zwarte lijmlaag aan de achterzijde.

Plakgemak zonder plaklaag met Statisch hechtende folie
De statisch hechtende folie wordt gemaakt van een hoogwaardige homopolymere PVC-plakfolie. De folie is geschikt voor oppervlakken van glas waar een lijmlaag ongewenst is. Je kunt de folie plakken op ramen en spiegels en het heeft een maximale printbreedte tot 136 cm. De Statische raamfolie wordt gemaakt zonder gebruik van ftalaten, overeenkomstig met EU richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste Statisch hechtende plakfolies op de markt.

Hoogwaardige muurfolie voor in- en outdoor
Onze muurfolie is heel eenvoudigaan te brengen. De lijmlaag heeft luchtkanaaltjes, waardoor de folie snel en bubbelvrij met een föhn aan te brengen is. Met laminaat geven we een sticker een extra beschermlaag en u krijgt bij indoor gebruik acht jaar garantie. U kunt de Muursticker op beton, baksteen, stucwerk of tegels plakken.

Opvallende magneetstickers zonder lijmresten
Magneetstickers zijn eenvoudige oplossingen om in te zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. De magneetstickers hechten aan onder andere ijzer, staal en nikkel. En het voordeel is: er blijven gegarandeerd geen lijmresten achter als de sticker weer verwijdert wordt.

Magneetstickers voor veel toepassingen
De manieren om magneetstickers te gebruiken zijn zeer divers. Kleed bijvoorbeeld eens een stelling of een archiefkast aan met een Magneetsticker. Magneetstickers zijn ideaal om een auto van een tijdelijke boodschap te voorzien. Tip: gebruik magneetstickers niet langer dan een paar dagen op auto’s. Anders is er kans op verkleuring van de carrosserie.

Naast bovenstaande folies en stickers beschikken wij over nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

Muurstickers
De manieren om Muurstickers te gebruiken zijn zeer divers. Ze zorgen voor een unieke uitstraling van muren op kantoren en praktijken. Of zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten met op maat gemaakte Muurstickers. Bovendien zijn Muurstickers ook zeer geschikt als bewegwijzering aan de binnen- of buitenkant van een gebouw.

Vloerstickers
Creëer een hoge attentiewaarde met vloerstickers. De printfolie is geschikt voor vlakke toepassingen die extra aandacht verdienen. De vloerstickers zijn antislip en te verkrijgen in elke vorm!

Interieurfolie
Dankzij interieurfolie voorzien van eigen prints maak je van saaie meubels, boeiende meubels. Het is een folie dat op veel verschillende manieren indoor te gebruiken is. De folie kan met elk gewenst design worden verkregen. Dat maakt het uitermate geschikt voor kortlopende en langlopende toepassingen.

Raamfolie
Raamfolie hebben wij in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld frosted folie, wat zorgd voor privacy maar ook lichtdoorlating. of volledige block-out folie waardoor er een totaal blind raam ontstaat. Voor meer informatie kunt u ook eens kijken op de pagina over raamfolie en zonwering.

 • #fotobehang #interieur #naadloos #bls #blssignenprint
 • #neon #neonlight #lichtreclame #interieur #indoorsigning #singing #bls #blssignenprint
 • #naadloosfotobehang #fotobehang #interieus #style #restyle #bls #blssignenprint
 • #douchecabine #badkamer #folie #interieur #styling #restyle #design #creative #bls #blssignenprint
 • #signing #branding #brand #marketing #reclame #signing #wanddecoratie #interieur #blsreclame
 • #vloerstickers #afstand #COVID19 #corona #coronavirus #DITisbeveiligen #interieur #kantoorinrichting #signing #educatie #informtie #blsreclame
 • #winkelinrichting #schiphol #schipholairport #interieur #signing #wanddecoractie #vloerstickers #koelmeubelbestickering #reclame #blsreclame
 • Te bestellen bij BLS Reclame! #covid19 #coronavirus #preventie #signing #blsreclame
 • Te bestellen bij BLS Reclame! #covid19 #coronavirus #preventie #signing #blsreclame
 • #winkelinrichting #keukenhof #achterwand #freesletters #flowers #tulpen #tulips #interieur #inrichting #blsreclame
 • #inrichting #kantoorinrichting #interieur #universieteitleiden #signing #blsreclame
 • #winkelinrichting #schipholairport #Reypenaer #OldAmsterdam #HenriWillig #signing #interieur #reclame #dutchcheese #blsreclame

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat een passend interieur of bijvoorbeeld een re-styling voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf