Fotoproducten
”Uw eigen foto’s op de beste manier in the picture,,

Doe iets bijzonders met uw foto’s
De tijd van foto’s afdrukken en er vervolgens nooit meer naar kijken is voorbij. Steeds vaker is er behoefte om iets bijzonders met foto’s te doen. Naast een extra grote afdruk zijn er nog veel meer leuke dingen die u met uw gemaakte of gekochte foto’s kunt doen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van fotobehang of folie? Of een foto op aluminium, hout, forex of plexiglas laten drukken?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Foto op aluminium
Aluminium borden en panelen zijn licht van gewicht en slechts 3 tot 4 mm dik. Toch is dit materiaal zeer stevig en dat maakt het voor heel veel toepassingen geschikt. Het is ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel als reclamebord of als fotopanelen.

Foto op plexiglas
Plexiglas is geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen en is in nagenoeg iedere vorm te frezen. Uw print wordt direct op het acrylaat aan de voor- of achterzijde geprint. U kunt Plexiglas in verschillende diktes en met een heldere of opaal uitstraling bestellen. Het materiaal heeft een maximale printbreedte van 201 bij 301 cm.

Foto op hout
Een Foto op hout combineert een print met een natuurlijke uitstraling. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuust uiterlijk. Dat maakt dat een Foto op hout past in veel verschillende interieurs. Een Foto op hout wordt gemaakt van duurzaam vurenhout met een glad oppervlak. Afhankelijk van het formaat, worden meerdere planken van 10 cm breed gecombineerd tot één geheel. Tussen elke plank zit een minimale naad. Voor de afwerking heeft u de keuze uit vurenhout met of zonder whitewash finish.

Naadloos fotobehang
Ontwerp uw eigen Fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding. U heeft de vrije keuze qua ontwerp om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Huiskamers, slaapkmers, showrooms, kantoorruimtes of beursstands, het zijn maar een paar voorbeelden waar  dit naadloze Fotobehang voor te gebruiken is. Geef uw creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken. Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze pagina over behang.

Hieronder vind u nog meer inspiratie en voorbeelden van onze eerdere interieur oplossingen en projecten:

 • #fotobehang #interieur #naadloos #bls #blssignenprint
 • #neon #neonlight #lichtreclame #interieur #indoorsigning #singing #bls #blssignenprint
 • #naadloosfotobehang #fotobehang #interieus #style #restyle #bls #blssignenprint
 • #douchecabine #badkamer #folie #interieur #styling #restyle #design #creative #bls #blssignenprint
 • #signing #branding #brand #marketing #reclame #signing #wanddecoratie #interieur #blsreclame
 • #vloerstickers #afstand #COVID19 #corona #coronavirus #DITisbeveiligen #interieur #kantoorinrichting #signing #educatie #informtie #blsreclame
 • #winkelinrichting #schiphol #schipholairport #interieur #signing #wanddecoractie #vloerstickers #koelmeubelbestickering #reclame #blsreclame
 • Te bestellen bij BLS Reclame! #covid19 #coronavirus #preventie #signing #blsreclame
 • Te bestellen bij BLS Reclame! #covid19 #coronavirus #preventie #signing #blsreclame
 • #winkelinrichting #keukenhof #achterwand #freesletters #flowers #tulpen #tulips #interieur #inrichting #blsreclame
 • #inrichting #kantoorinrichting #interieur #universieteitleiden #signing #blsreclame
 • #winkelinrichting #schipholairport #Reypenaer #OldAmsterdam #HenriWillig #signing #interieur #reclame #dutchcheese #blsreclame

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat een passend interieur of bijvoorbeeld een re-styling voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf