Beurs en Presentatie materiaal
”De basis van een goede presentatie,,

Look and feel
Het is vaak lastig om tussen alle stands nog een beetje op te vallen. Met de juiste look and feel en op elkaar afgestemde beurs en presentatie materialen wordt dit al een stuk makkelijker.

BLS Reclame biedt u graag een passende oplossing voor elk formaat. Wij verzorgen naast het ontwerp ook de productie en de montage van de beurs en presentatie materialen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Combineren voor het beste resultaat
Voor het beste resultaat advisren wij om verschillende materialen te combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan : Stickers, POS Materiaal, Interieur, Digitale reclame, Zakelijk drukwerk etc.

Uitgebreide mogelijkheden
Voor beurzen en presentaties kunnen wij u van alle benodigde materialen voorzien. Heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag! Naast de hieronder getoonde voorbeelden kunnen wij u namelijk in nog veel meer producten en materialen voorzien. Of u nou een simpele en strakke uitstraling wilt of toch kiest voor opvallend met LED frames en digitale reclame. Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

Roll up banners
Van budget model tot XL.

Beurswanden
In verschillende formaten en materialen verkrijgbaar.

LED paneel
Minimaal formaat: 45×45 cm. Maximaal formaat: 305×150 cm.

Vloerstickers
In elk gewenst formaat of gewenste opdruk verkrijgbaar.

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat een passend interieur of bijvoorbeeld een re-styling voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf