Horeca
”Een passende sfeer voor uw onderneming,,

Creëer uw eigen sfeer
BLS heeft voor de horeca een aantal mooie producten. Bovendien begrijpen wij hoe belangrijk het is om continuïteit en sfeer te creeëren, daar adviseren wij u graag bij. Wij kunnen u in de ruimste zin van het woord voorzien van allerlei interieurvoorzieningen van uw onderneming: van menukaarten tot bedrukte tafelkleden en van wanddecoratie tot vloerstickers.

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van top tot teen
Bij ons kunt u terecht voor alles wat met de inrichting en het interieur te maken heeft. Denk hierbij aan menukaarten, snijplankjes, visitekaartjes, placemats, stoepborden, koelmeubel bestickering en bierfiltjes maar u kunt ons ook inzetten voor het gehele interieur. Voor een mooie wanddecoratie bent u bij ons aan het juiste adres! Van prachtige fotoprint producten tot naadloos (gepersonaliseerd) design behang. 

Veel van onze producten zijn ook goed te combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van doosletters en logo’s (verlicht of onverlicht) voor binnen?! Of raambestickering? Ook kunnen we wat betekenen wanneer u een foodtruck heeft en deze graag wilt laten bestickeren.

Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

 • #fotobehang #interieur #naadloos #bls #blssignenprint
 • #neon #neonlight #lichtreclame #interieur #indoorsigning #singing #bls #blssignenprint
 • #naadloosfotobehang #fotobehang #interieus #style #restyle #bls #blssignenprint
 • #douchecabine #badkamer #folie #interieur #styling #restyle #design #creative #bls #blssignenprint
 • #signing #branding #brand #marketing #reclame #signing #wanddecoratie #interieur #blsreclame
 • #vloerstickers #afstand #COVID19 #corona #coronavirus #DITisbeveiligen #interieur #kantoorinrichting #signing #educatie #informtie #blsreclame
 • #winkelinrichting #schiphol #schipholairport #interieur #signing #wanddecoractie #vloerstickers #koelmeubelbestickering #reclame #blsreclame
 • Te bestellen bij BLS Reclame! #covid19 #coronavirus #preventie #signing #blsreclame
 • Te bestellen bij BLS Reclame! #covid19 #coronavirus #preventie #signing #blsreclame
 • #winkelinrichting #keukenhof #achterwand #freesletters #flowers #tulpen #tulips #interieur #inrichting #blsreclame
 • #inrichting #kantoorinrichting #interieur #universieteitleiden #signing #blsreclame
 • #winkelinrichting #schipholairport #Reypenaer #OldAmsterdam #HenriWillig #signing #interieur #reclame #dutchcheese #blsreclame

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat een passend interieur of bijvoorbeeld een re-styling voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf