PANELEN & BANIEREN

Opvallend en effectief

Gevelreclame of gevelbelettering is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. En een eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame of gevelbelettering zorgt je ervoor dat die meteen in het oog springt. 

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe bedrijf eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Uitgebreide mogelijkheden gevelbelettering

Verhoog de uitstraling, herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw winkel of bedrijf. Met een gevelbord creëer je een blijvende eerste indruk. Dit kan buitenshuis, maar het bord is ook prima binnen in te zetten. Daarnaast heb je de keuze om het bord enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig te laten bedrukken.

bls-signprint-reclame-gevelbord_bedrijfsreclame
bls-signprint-reclame-gevelreclame-banieren-banier-gevel

Van ontwerp tot montage

Onze ervaren studio maakt graag een ontwerp van en niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is kunnen, wij de banieren snel produceren en monteren. 

Uitgebreide mogelijkheden gevelreclame

Voor de opening van een bedrijf of winkel zal de gevelreclame of gevelbelettering als ‘finishing touch’ fungeren, al dan niet aangevuld met de binnenreclame, raambelettering, wall prints etc. Wij adviseren je graag in de mogelijkheden want er kunnen meerdere producten gecombineerd worden voor het beste eindresultaat!

Buitenreclame

Zeker met het weer in Nederland moeten reclameborden buiten van goede kwaliteit zijn. De boodschap moet duidelijk overkomen en het bord zelf moet bestand zijn tegen weer en wind. Daarom gebruiken we Dibond en volkernplaat voor reclameborden die buiten komen te hangen of staan.

Volkern

Een volkernplaat reclamebord is gemaakt van een harde kunststof die is versterkt met cellulosevezel. Hierdoor is het reclamebord bestand tegen vocht- en weersinvloeden. Bovendien is volkernplaat krasvast, kleurecht en onderhoudsvrij. We beplakken volkernplaat reclameborden met een full colour sticker.

bls-signprint-reclame-gevelreclame-naambord-reclamebord
bls-signprint-reclame-gevelreclame-gevelbord-gevel-bord-fource-onverlicht-plaat

Dibond

Dibond is de tegenhanger van volkernplaat. Ook dit materiaal is weerbestendig en is daarnaast onbreekbaar. Dibond bestaat uit een aluminium afdekplaat met een kern van kunststof (polyethyleen). Allebei de kanten van een dibond reclamebord zijn voorzien van een polyester lak (wit) waarop we printen met speciale UV inkten. Er is dus geen stickervel nodig voor deze reclameborden.

PRESENTEER JEZELF

Maatwerk
Gevelpanelen en -borden kunnen wij in elke gewenste maat en kleur leveren. Hierdoor kan je leuke effecten bereiken. Bednke jij het, wij maken het!

Verlicht
Verlichte gevelborden zorgen voor een leuke uitstraling en een uitnodigende entree.

Van groot tot klein
Gevelborden zijn geschikt voor verschillende toepassingen, ook groot formaat. Deze lichtgewicht platen zijn gemakkelijk te monteren, het materiaal werkt niet en bij opdeling is de naad nauwelijks zichtbaar.

Visitekaartje
Een gevelbord transformeert een dertien-in-een-dozijn pand in een uniek pand. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wie er achter de gevel zit en wat er gedaan wordt. Uiteraard kun je ook nog spelen met de vorm en grootte om de juiste impact voor uw klanten te creëren.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur