LED VERLICHTING & OMBOUW

Stralen op grote hoogte

Wil jij 24 uur per dag, 7 dagen per week opvallen? Super! Lichtbakken zorgen er voor dat je in donkere tijden ook goed zichtbaar bent. De lichtbakken bieden bovendien ook de mogelijkheid tot wayfinding (bewegwijzering) naar bijvoorbeeld de ingang van een pand. Voor het onderhoud en reparatie aan de bakken ben je tevens bij BLS aan het goede adres. Ook voor de bakken die niet door ons zijn gemaakt, lees meer.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT LICHTRECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

LED lichtreclame

LED verlichting in lichtreclame heeft verschillende voordelen. Met LED verlichting kan tot wel 70% op de energierekening bespaart worden. Daarnaast heeft LED een langere levensduur ten opzichte van TL en NEON verlichting.

BLS is specialist in het ombouwen van bestaande NEON of TL lichtreclame naar LED verlichting. Hierbij vervangen wij de verlichting en geven de lichtreclame direct een onderhoudsbeurt. Wij controleren de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie.

Kleine reparaties voeren wij direct uit.

bls-signprint-reclame-LED-led

Lichtreclame ombouwen naar LED

Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om bestaande TL of NEON lichtreclame om te bouwen naar LED.

Het voordeel van deze ombouw naar LED is dat er niet een geheel nieuwe lichtbak aangeschaft dient te worden. Daarnaast kan er door de toepassing van LED verlichting aanzienlijk bespaart worden op de energierekening.

Kortom, het ombouwen van bestaande lichtreclame naar LED verlichting is goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee. Win-win!

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur