LICHTRECLAME

doosletters-lichtreclame-gevelreclame

Opvallend en effectief

Lichtreclame zien we overal om ons heen. En terecht, de gevel wordt verfraaid met reclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet zo de bedrijfsnaam of het logo op de gevel met deze vorm van gevelreclame. BLS levert lichtreclame op maat in de vorm van lichtbakken en verlichte doosletters of vormbakken. Daarnaast zijn wij specialist in het onderhoud van lichtreclame. Niet voor niets doen wij al jarenlang het onderhoud voor meer dan 150 gemeenten. Daar zijn wij trots op!

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Verlicht en onverlicht

Elk project wordt op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn zeer breed. Alle verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s met mogelijkheden qua kleur en intensiteit en voorzien van een automatische dag- en nachtschakelaar. Lees snel meer over LED lichtreclame en de mogelijkheden tot ombouw naar LED.

Uitgebreide mogelijkheden gevelbelettering

Voor de opening van een bedrijf of winkel zal de gevelreclame of gevelbelettering als ‘finishing touch’ fungeren, al dan niet aangevuld met de binnenreclame, raambelettering, wall prints, etc.

bls-signprint-reclame-lichtlijn-gevelreclame-hotel-de-beurs

Lichtreclame op maat

Lichtbakken maken we tegenwoordig zeker niet meer altijd van een onverlichte aluminium bak met verlichte opaal platen aan de voor en/of achterkant met het logo erop. We maken vaak ook onze zogenaamde flatbox variant: daarbij wordt de plaat van lichtdicht materiaal gemaakt waarin het logo wordt doorgestoken in verlicht Acrylaat dat een stuk uitsteekt naar voren voor een fraai 3D effect. Met losse doosletters kan ieder logo op maat gemaakt in delen die afzonderlijk verlicht worden aan de gevel worden gemonteerd. Bij deze 3D letters zijn er veel mogelijkheden qua uitlichting: alleen de voorkant, indirect van achteren of de voor- en zijkant.

bls-signprint-reclame-signing-bedrijfsreclame-gevelreclame-gevel-polderboom

Van idee tot realisatie

Om een huisstijl te vertalen naar een lichtreclame uiting vergt vaak wel kennis van zaken over de mogelijkheden en verschillende profielen en uitlichtingsmogelijkheden. De vormgevers in onze studio weten dat als geen ander en kunnen een idee omtoveren in een waarheidsgetrouwe impressie alvorens we de productie starten. Zodat je vooraf een goed beeld hebt van hoe het eruit zal gaan zien op de gevel en om eventueel een voorstel in te dienen bij de gemeente. Maar ook steeds vaker maken we verlichte objecten voor binnenmuren van kantoren of horecagelegenheden.

Onze eigen ervaren monteurs komen uiteindelijk langs om alles te monteren en aan te sluiten. De productietijd ligt op ongeveer 2-3 weken. Het elektrapunt dient wel al aanwezig te zijn op locatie.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur