LICHTBAK RECLAME

Stralen op grote hoogte

Wil jij 24 uur per dag, 7 dagen per week opvallen? Super! Lichtbak reclame zorgt er voor dat je in donkere tijden ook goed zichtbaar bent. De lichtbakken bieden bovendien ook de mogelijkheid tot wayfinding (bewegwijzering) naar bijvoorbeeld de ingang van een pand. Voor het onderhoud en reparatie aan de bakken ben je tevens bij BLS aan het goede adres. Ook voor de bakken die niet door ons zijn gemaakt, lees meer.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Hoge attentiewaarde

Door gebruik te maken van een lichtbak reclame aan een lantaarnpaal zorg je er voor dat je ook ’s avonds en ’s nachts goed zichtbaar bent. Lichtreclame kan niet alleen je bedrijf presenteren, maar biedt ook de mogelijkheid voor wayfinding en bewegwijzering. Geef eenvoudig aan waar je te vinden bent én maak reclame. Een dubbele functie dus! Deze lichtbakken produceren wij in onze eigen werkplaats en onze gecertificeerde monteurs doen de plaatsing en het onderhoud.

Wij zijn specialist in lichtbakken en lichtmasten. Niet voor niets zijn wij verantwoordelijk voor de lichtbakken van meer dan 150 gemeenten.

bls-signprint-reclame-gevelreclame-gevelbord-lichtbak

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie van lichtbakken en lichtmasten zijn wij de beste keuze. Ook voor de bakken die niet door ons zijn gemaakt.

Lichtreclame ombouwen naar LED

Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om bestaande TL of NEON lichtreclame om te bouwen naar LED.

Het voordeel van deze ombouw naar LED is dat er niet een geheel nieuwe lichtbak aangeschaft dient te worden. Daarnaast kan er door de toepassing van LED verlichting aanzienlijk bespaart worden op de energierekening. Win-win! Lees snel meer…

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur