DOEKEN EN BANNERS

doeken en banners-gevelreclame

Doeken en banners: Van XS tot XXXL

Spring in het oog met een spetterende banner! Bij BLS is het mogelijk om elke gewenste uiting of reclame te printen op doeken en banners, in verschillende materialen en formaten. Deze breed inzetbare doeken zijn mooie oplossingen voor bouwprojecten, festivals, evenementen, ter informatie of promotie.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design. In de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT RECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Juiste materiaal

Wij gebruiken alleen doeken van goede kwaliteit en welke geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. De formaten en vormen variëren van klein tot zeer groot,  van vierkant/rechthoekig tot driehoekig en zelfs rond!

Ook voor de montage bieden wij dieverse opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om blinde frames te gebruiken voor een luxe effect. Ten tweede kan  je doeken spannen met elastieken of door middel van een klopprofiel bij gebruik van een textieldoek. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden:

bls-signprint-reclame-doeken-en-banners-bud
bls-signprint-reclame-signing-bedrijfsreclame-beurs-stand-beursstand

Oplossingsgericht

Ben je zelf niet in de mogelijkheid een ontwerp aan te leveren, dan bieden wij een passende oplossing. Onze ervaren ontwerpers maken in de studio met plezier iets moois! Je krijgt een voorbeeld van een niet van echt te onderscheiden impressie. Zo krijg je perfect beeld bij het door u gewenste product.

Heb je een idee maar weet je niet zeker of dit uitvoerbaar is? Wij denken graag met je mee. Banners en doeken zijn ook goed te gebruiken in het interieur.

PRESENTEER JEZELF

bls-signprint-reclame-doeken-en-banners-steigerdoek

XXL als steigerdoek
Een ware XXL aandachtstrekker met een belangrijk doel. De doeken vangen gemakkelijk puin en bouwmaterialen op én zorgen voor reclame. Bovendien zijn deze doeken voorzien van een B1 brandcertificaat waardoor de doeken veilig zijn.

Bouwbord
Vrijwel elk bouwproject kan wel een bouwbord gebruiken. Hier kunt u voorbijgangers informeren over het project en de planning. De borden zijn in verschillende formaten en materialen leverbaar.

Bouwhekdoek
Deze doeken zijn uitermate geschikt ter afscherming van bouwprojecten, festivals en evenementen. Daarnaast zijn deze ideaal om een boodschap duidelijk te communiceren. Een echte blikvanger die goed is voor meerdere doeleinden dus!

Dranghekdoek
Dranghekdoeken of wegdoeken zijn ideaal voor het op afstand houden van publiek of om een parcour uit te zetten. Daarnaast zijn ze geschikt ter communicatie- en promotiedoeleinden.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur