GEVELRECLAME

VESTIG DE AANDACHT

 

Gevelreclame geeft een pand extra uitstraling en kan helpen bij de vindbaarheid van bedrijven. Dat snappen wij bij BLS maar al te goed. Wij verzorgen het complete plaatje in de voorziening van lichtreclame met doosletters van LED of onverlichte gevel uitingen met freesletters of panelen. Van ontwerp, productie en montage tot zelfs het onderhoud van de gevelverlichting. Dus zo blijft jouw gevel- en lichtreclame in optimale conditie. Dat is onze specialiteit.

 

Niet voor niets zijn wij al decennia lang specialist in gevelreclame en signing. Daar zijn wij best een beetje trots op!

 

 

Gevelreclame: opvallend en effectief

Gevelreclame zie je overal om je heen. Er is dus bijna geen bedrijfspand te vinden zonder dat de naam goed in beeld is, overdag én ’s nachts. Daarom is lichtreclame op gevels de ideale signing om bekendheid te genereren en informatie te bieden.

BLS Sign & Print is al sinds 1976 specialist in plaatsing van gevelverlichting. Maar ook het ontwerpen en plaatsen van onverlichte uitingen aan jouw gevel kunnen wij verzorgen. Dat wil zeggen: altijd uniek, opvallend en op maat. Om jouw bedrijf dus te laten stralen, leveren wij passende reclame met verlichte doosletters van LED, uitgefreesde letters of onverlicht met panelen en banners.

Wij zijn echter niet alleen goed in het plaatsen van verlichte gevelreclame. In dezelfde geest zijn wij specialist in het onderhoud en reparatie van de verlichting. Niet voor niets doen wij al jarenlang het onderhoud van lichtbakken voor meer dan 150 gemeenten. Dus daar zijn wij best een beetje trots op!

Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd is en van een hoog niveau.

 

 

 

 

DOEKEN & BANNERS

 

 

 

 

DOOS LETTERS

 

 

 

 

PANELEN & BANIEREN

 

 

 

 

LICHT BAKKEN

 

 

 

 

LICHT RECLAME

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur