Gevelreclame – Panelen
”Het visitekaartje van uw bedrijf,,

< Terug

Verlicht en onverlicht
Gevelreclame of gevelbelettering is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. En een eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame of gevelbelettering zorg je ervoor dat die meteen in het oog springt. 

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Buitenreclame
Zeker met het weer in Nederland moeten reclameborden buiten van goede kwaliteit zijn. De boodschap moet duidelijk overkomen en het bord zelf moet bestand zijn tegen weer en wind. Daarom gebruiken we Dibond en volkernplaat voor reclameborden die buiten komen te hangen of staan.
Een volkernplaat reclamebord is gemaakt van een harde kunststof die is versterkt met cellulosevezel. Hierdoor is het reclamebord bestand tegen vocht- en weersinvloeden. Bovendien is volkernplaat krasvast, kleurecht en onderhoudsvrij. We beplakken volkernplaat reclameborden met een full colour sticker. Dibond is de tegenhanger van volkernplaat. Ook dit materiaal is weerbestendig en is daarnaast onbreekbaar. Dibond bestaat uit een aluminium afdekplaat met een kern van kunststof (polyethyleen). Allebei de kanten van een Dibond reclamebord zijn voorzien van een polyester lak (wit) waarop we printen met speciale UV inkten. Er is dus geen stickervel nodig voor deze reclameborden.

Uitgebreide mogelijkheden gevelbelettering
Verhoog de uitstraling, herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw winkel of bedrijf. Met een Gevelbord creëer je een blijvende eerste indruk. Dit kan buitenshuis, maar het bord is ook prima binnen in te zetten. Daarnaast heb je de keuze om het bord enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig te laten bedrukken.

Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

Maatwerk
Het voordeel van gevelborden is dat deze in elke gewenste maat en kleur geleverd kunnen worden.

Hierdoor kunnen er leuke effecten worden bereikt.

Verlicht
Verlichte gevelborden zorgen voor een leuke uitstraling en een uitnodigende entree.

Van groot tot klein
Gevelborden zijn geschikt voor verschillende toepassingen, ook groot formaat. Deze lichtgewicht platen zijn gemakkelijk te monteren, het materiaal werkt niet en bij opdeling is de naad nauwelijks zichtbaar.

Visitekaartje
Een Gevelbord transformeert een dertien-in-een-dozijn pand in een uniek pand. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wie er achter de gevel zit en wat er gedaan wordt. Uiteraard kun je ook nog spelen met de vorm en grootte om de juiste impact voor uw klanten te creëren.

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf