Gevelreclame – Doosletters en Logo’s
”Het visitekaartje van uw bedrijf,,

< Terug

Verlicht en onverlicht
Gevelreclame of gevelbelettering is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. En een eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame of gevelbelettering zorg je ervoor dat die meteen in het oog springt. 

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van ontwerp tot montage
Heeft u een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is kunnen we de letters snel produceren, doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs hangen de letters graag op de gevel. Dit kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, afhankelijk van de ondergrond. Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook op een raam gelijmd worden!

Uitgebreide mogelijkheden gevelbelettering
Voor de opening van een bedrijf of winkel zal de gevelreclame of gevelbelettering als ‘finishing touch’ fungeren, al dan niet aangevuld met de binnenreclame, raambelettering, wall prints etc. Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

Onverlicht
Bij onverlichte gevelreclame worden de letters of het logo gemonteerd zonder verlichting.

Door de onderdelen andere diktes te geven kan er een leuk 3D effect gecreeerd worden.

Direct verlicht – LED
Met directe ledverlichting bedoelen wij dat de objecten zelf licht geven. De LED word binnen het object gemonteerd en geeft daardoor een zeer duidelijk effect.

Door gebruik van contouren en kleuren kan het voor zowel de dag- als de nachtwaarde een optimaal resultaat opleveren. 

 

Direct verlicht – NEON
Wie kent ze niet? Mooie felgekleurde lichtgevende buizen in allerlei vormen en maten.

Lijkt het u wat en bent u benieuwd naar de toepassingen? Onze ontwerpers maken graag een passend ontwerp voor u!

 

Indirect verlicht – LED
Voor indirecte ledverlichting bieden wij een scala aan mogelijkheden. Kleuren, vormen, materialen… Niets is te gek of onmogelijk!

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf