Entree en Parkeer (naam) borden
”Practisch en effectief,,

< Terug

Makkelijker vindbaar
Niet aan alle panden kun je duidelijk zien wie zich erin huisvest. Zeker als het gaat om gedeelde panden of hele grote gebouwen met meerdere afdelingen erin. Door middel van borden kunt u uw bezoekers makkelijk de weg wijzen of informeren. BLS heeft verschillende toepassingen voor u ter beschikking. In diverse maten en van verschillende materialen. 

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uitgebreide mogelijkheden
Een mooie entree met bijpassend naambord en duidelijk aangegeven parkeerplaatsen. Dat is toch ideaal? Bezoekers hoeven niet te zoeken en kunnen u gemakkelijk vinden. BLS maakt bewegwijzeringsborden, naamborden, entreeborden en parkeerborden van vrijwel elk formaat en van verschillende materialen. Bekijk ook een onze pagina over wayfinding!

Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden en eerdere projecten:

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf