Doeken en Banners
”Een echte blikvanger,,

< Terug

Van XS tot XXXL
Bij BLS is het mogelijk om elke gewenste uiting of reclame te printen op de doeken. De doeken zijn breed inzetbaar en in verschillende materialen en formaten te maken.

Zo zijn er mooie oplossingen te bedenken voor bouwprojecten, festivals, evenementen en ter informatie of promotie.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Oplossingsgericht
Mocht u zelf niet in de mogelijkheid zijn een ontwerp aan te leveren dan bieden wij een passende oplossing. Onze ervaren ontwerpers in de studio maken graag iets moois voor u! U krijgt dan een voorbeeld van een niet van echt te onderscheiden impressie om vervolgens een beter beeld te krijgen bij het door u gewenste product.

Heeft u een idee maar weet u niet zeker of dit uitvoerbaar is? Wij denken graag met u mee. Banners en doeken zijn ook goed te gebruiken in het interieur.

Juiste materiaal
De doeken die wij gebruiken zijn voor zowel binnen als buiten en van goede kwaliteit. De formaten en vormen lopen zeer uiteen van klein tot zeer groot en van vierkant/rechthoekig tot driekhoekig en zelfs rond! Voor de montage bieden wij ook meerdere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om blinde frames te gebruiken voor een luxe effect, doeken op te spannen met elastieken of door middel van een Klopprofiel bij gebruik van een textieldoek.

Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

XXL zoals steigerdoek
Een ware XXL aandachtstrekker met een belangrijk doel. De doeken vangen namelijk gemakkelijk puin en bouwmaterialen op en zijn bovendien voorzien van een B1-brandcertificaat. 

Bouwbord
Vrijwel elk bouwproject kan wel een bouwbord gebruiken. Hier kunt u voorbijgangers informeren over het project en de planning. De borden zijn in verschillende formaten en materialen leverbaar.

Bouwhekdoek
Deze doeken zijn uitermate geschikt ter afscherming van bouwprojecten of festivals en evenementen en daarnaast ideaal om een boodschap duidelijk te communiceren. Een echte blikvanger die goed is voor meerdere doeleinden dus!

Dranghekdoek
Dranghekdoeken of wefdoeken zijn ideaal voor het op afstand houden van publiek of om bijvoorbeeld een parcour uit te zetten. Daarnaast zijn ze geschikt ter communicatie- en promotiedoeleinden. 

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat gevelreclame voor uw pand/bedrijf kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf