PRODUCTEN

Onze Dienstverlening

AUTORECLAME
Autoreclame is een slimme manier van reclame maken. Uw bedrijfswagens rijden namelijk rond. Reclameruimte is erg duur en statisch, terwijl uw auto’s al betaald zijn en overal komen. Dit rijdende visitekaartje brengt uw bedrijf dagelijks bij een groot publiek onder de aandacht. Of u nu onderweg bent, bij de klant of de auto in het weekend voor de deur hebt staan. Zorg er voor dat uw bedrijf gezien wordt. Potentiële klanten komen zo keer op keer contact met uw bedrijfsnaam en logo.

GEVELRECLAME
De gevel van uw pand is het eerste aanzicht van uw bedrijf of winkel. Het vormt het visitekaartje van uw bedrijf en laat een indruk achter bij uw huidige en toekomstige relaties. BLS Reclame vindt dat de uitstraling van uw gevel naadloos moet aansluiten bij het pand en uw huisstijl. Daarom maken we gevelreclames die stuk voor stuk uniek zijn.

Om die ene unieke gevelreclame te maken inventariseren wij uw wensen en eisen. We bestuderen uw huisstijl en gaan op zoek naar het beste zichtpunt van het pand. Op basis hiervan doen wij een voorstel voor de gevelreclame die hierbij het beste aansluit. Er zijn verschillende soorten gevelreclames mogelijk, zoals freesletters, doosletters, raambelettering en lichtreclames. Onderstaand vindt u een compleet overzicht van al onze mogelijkheden.

INTERIEUR
Het bedrijfsinterieur is naast een prettige werkomgeving, belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. De klant moet zich er prettig voelen en de sfeer moet aansluiten bij uw imago. Door het toepassen van huisstijlelementen en sfeerbeelden in het interieur speelt u hierop in.

BLS reclame vervaardigt uiteenlopende producten die de merkbeleving versterken. Denk bijvoorbeeld aan een freeslogo achter de balie, een fotowand in de vergaderruimte of een decoratie op glas. De huidige printtechnieken maken ook tal van andere mogelijkheden denkbaar. Daarom vindt u onderstaand een overzicht van de meest voorkomende interieurproducten. Schroom daarnaast zeker niet om contact met ons op te nemen voor andere maatwerk wensen.

BEWEGWIJZERING
Speelt een belangrijke rol in de klant- en publieksvriendelijkheid van uw bedrijf of organisatie. Een goede bewegwijzering helpt uw bezoekers snel en gemakkelijk naar hun bestemming. Vanaf het moment dat zij uw pand naderen, tot het moment dat zij voor u plaatsnemen.

BLS Reclame helpt u graag om een doordacht bewegwijzeringsplan op te stellen en uit te voeren. Van de reclamezuil bij de entree tot de parkeerborden en inpandige bewegwijzering van uw bedrijf.

BEDRIJFSRECLAME

AUTORECLAME

INTERIEUR

DIGITALE RECLAME

WAYFINDING

Kunnen wij u ergens mee helpen?!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer…

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer – Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf