Corona (COVID19) preventie materiaal
”Op elke locatie de passende oplossing,,

Veiligheid voor alles!
Hygiene en een schone werkplek zijn altijd wenselijk maar in deze tijd extra belangrijk. Voorlichting is daarom een effectieve en juiste benadering voor iedereen die zich op de werkplek(ken) bevindt en verplaatst. 

Wij bieden voor iedereen een passende oplossing, zowel in materiaal als formaat. Onze preventie materialen zijn in het Engels of Nederlands te bestellen. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan.

LET OP!
Deze pagina is dynamisch. Er zullen regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd. Heeft u zelf een goed idee of andere wensen? Geef het aan ons door, allicht zijn meer bedrijven/mensen ermee geholpen.

A3/A4 prints
Deze prints op papier kunt u zelf gemakkelijk plaatsen op de gewenste plek. Wij kunnen papieren exemplaren voorzien van een laminaat-laag zodat ze ook buiten te gebruiken zijn en niet snel vies worden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voorkunststof bordjes zoals hierboven weergegeven op de deur van een toiletruimte.

Balie displays
De display’s zijn makkelijk in elkaar te zetten, lichtgewicht en makkelijk te plaatsen en verplaatsen. Ze zijn van verschillende materialen verkrijgbaar.

Magneet sticker
De sticker is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. “Plakt” op alles van metaal.

Demonteerbare kioskvlag
De vlag is zeer eenvoudig te monteren en demonteren. Perfect voor een tijdelijke communicatie.

Roll up banner
Makkelijk te verplaatsen en niet te ontwijken. Ze geven een hoge attentiewaarde en hebben een groot oppervlakte om uw boodschap duidelijk te communiceren.

Stoepbord
Makkelijk te (ver)plaatsen en niet te ontwijken. Ze geven een hoge attentiewaarde en hebben een groot oppervlakte om uw boodschap duidelijk te communiceren.

A3/A4 prints
Deze prints op papier kunt u zelf gemakkelijk plaatsen op de gewenste plek. Wij kunnen papieren exemplaren voorzien van een laminaat-laag zodat ze ook buiten te gebruiken zijn en niet snel vies worden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor kunststof bordjes zoals hierboven weergegeven op de deur van een toiletruimte.

Raam- en spiegel stickers
De stickers zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk te demonteren. Elk formaat is uiteraard mogelijk maar wij raden aan om deze niet te groot te bestellen zodat u deze zelf gemakkelijk aan kunt brengen. Wij hanteren geen standaard teksten dus u kunt deze zelf bepalen. Wel beschikken wij over de symbolen die u hier op deze pagina ziet.

Vloer stickers
Met vloerstickers creëer je een hoge attentiewaardeDeze vloerstickers voorzien we van een laminaat die de print beschermt tegen vocht en vuil en zijn bovendien anti-slip!

Plexiglas shot
Met of zonder spreek sleuf. De materialen worden met beschermfolie erop geleverd, deze haalt u er zelf vanaf. Makkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen.

Balie stand
Perfect in combinatie met onze geplastificeerde A4 prints! Gemakkelijk en herbruikbaar.

Gepersonaliseerde horecaregels
Perfect om uw gasten/klanten te informeren over de (landelijk) geldende regels.

Vraag offerte aan

Heeft u zelf een goed idee of staat uw wens er niet bij?
Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf