BEDRIJFSRECLAME
Bedrijfsreclame: het visitekaartje van uw bedrijf

Gevelreclame of Gevelbelettering is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. En een eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame of gevelbelettering zorg je ervoor dat die meteen in het oog springt.

Wij leveren oplossingen
Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Uitgebreide mogelijkheden gevelbelettering
Voor de opening van een bedrijf of winkel zal de gevelreclame of gevelbelettering als ‘finishing touch’ fungeren, al dan niet aangevuld met de binnenreclame, raambelettering, wall prints etc. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden:

Raambelettering– en/of gevelbelettering: hierbij gebruiken we ramen en direct te beletteren delen van de gevel voor reclame uitingen, maar ook voor decoratieve of privacy doeleinden.

(Licht) reclame: de naam van het bedrijf of het logo uitgevoerd in direct LED verlicht, indirect verlicht of onverlichte letters of vormen met een 3D effect.

Reclameborden: reclameborden zijn een simpele maar effectieve manier om de gevel meer te laten opvallen.

Vlaggen en banieren: Een spandoek in frame, een kioskvlag of gevelbanier zijn een leuke manier om de gevel vooral vanaf het zijaanzicht extra in het zonnetje te zetten.

Interieur (re) styling: naast de gevel van een pand aankleden biedt BLS Reclame ook vele stijlvolle manieren van binnenreclame.
Freesletters in acrylox, roestvaststaal en meer!
Een veel gebruikte vorm van gevelreclame is freesletters of gevelletters, vaak in combinatie met raambelettering. We leveren gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren. Een bedrijfsnaam of –logo in 3D effect ziet er strak uit op de gevel van een pand.
Onze letters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een materiaal dat we veel toepassen is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende acrylox translucent. Verder produceren we ook aluminium, geschuimd PVC, dibond en rvs freesletters.

Van ontwerp tot montage
Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een  ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is kunnen we de letters snel produceren, doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs hangen de letters graag op de gevel. Dit kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, afhankelijk van de ondergrond. Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook op een raam gelijmd worden!

Kunnen wij u ergens mee helpen?!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS is al sinds 1976 dé specialist in (licht) reclame. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

ALGEMEEN

MVO

Diensten

Veelgestelde vragen

Aanleverspecificaties

Vacatures

Partners

Sponsoring

Downloads

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

CONTACTINFORMATIE

BLS Reclame B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol

Telefoon
0252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf