Selecteer een pagina

Auto wrappen

een opvallende manier van reclame

Bij het auto wrappen pakken we de auto in. Dat kan in een full colour bedrukte (verwijderbare) folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur met losse belettering eroverheen behoort tot de mogelijkheden. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijdert wordt is de auto weer als nieuw. De full colour wrap wordt gelamineerd ter bescherming van de folie en tegen verkleuring door UV. Hierbij is nog de keuze tussen een glans- of matlaminaat.

Promotioneel wrappen
Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Bij het wrappen van een auto voor styling doeleinden wordt een duurzame folie gebruikt. Bij het wrappen voor promotionele doeleinden gebruiken wij een folie die een kortere levensduur heeft en ook makkelijker te verwijderen is na een actie van bijvoorbeeld een paar dagen of maanden. Hierdoor liggen de materiaalkosten ook een stuk lager. Het verwijderen van de folie na afloop van de reclame-actie kan ook bij BLS Reclame worden verzorgd eventueel.

Niet alleen auto’s worden bij ons gewrapped
BLS Reclame wrapped veel verschillende soorten voertuigen, niet alleen auto’s! We doen vaak bakwagens maar ook boten, treinen, motoren en scooters en zelfs eens een bakfiets. Maar ook speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases. We verzorgen in eigen huis het ontwerp indien nodig, de productie en vervolgens brengen onze vakkundige monteurs de wrap aan op het voertuig in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over auto wrappen of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact met ons op.

Binnen- en/of Buitenreclame nodig?

BINNEN- & BUITENRECLAME

XL PRINT & BELETTERINGEN

LICHTMASTRECLAME

DIGITALE RECLAME

PARKEERVOORZIENINGEN

Bedrijfgegevens

Adres
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@blsreclame.nl

Gecertificeerd met keurmerk: