VOERTUIGBELETTERING: GROOT & BIJZONDER

Voertuigbelettering: groots opvallen 

Bedrijfsvoertuigen komen op veel plekken. Daarom zijn deze zeer geschikt voor bedrijfs- en voertuigreclame. Dit kan bovendien op diverse manieren. Bijvoorbeeld met mooie full color prints. Maar ook een fotoprint van de bedrijfsactiviteiten trekt aandacht. Of wat dacht je van een volledige car wrap?

Weet je het zelf even niet meer?

Onze ervaren ontwerpers helpen je met plezier. Aan een passende autoreclame of een flitsend ontwerp. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT AUTORECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Totaalleverancier van voertuigbelettering

Niet alleen het ontwerp en de productie van de voertuigreclame kunnen wij verzorgen. Maar bovendien brengen wij de uitingen zelf op de voertuigen aan. Eventueel zelfs op locatie.

In onze studio toveren onze ontwerpers jouw voertuig om tot een echte blikvanger! Vervolgens wordt de productie in onze werkplaats verwerkt. Daarna brengen onze getrainde monteurs alles aan op jouw voertuig.

Kortom, wij verzorgen niet alleen de het ontwerp en de productie. De reclame brengen wij bovendien zelf aan. Hierdoor hebben wij het hele proces zelf in de hand. Daardoor kunnen wij dus ook garantie geven op al ons werk.

bls-signprint-reclame-belettering-paardentrailer-paarden-trailer-bijzonder-bestickeren

Beletteren van trailers

BLS maakt voor het beletteren van trailers gebruik van hoogwaardige folies. Vooral komt dit de kwaliteit van het resultaat ten goede. Het beschermende laminaat zorgt bovenal voor een langdurige houdbaar- en kleurechtheid.

Tijdelijke voertuigreclame nodig voor promotionele doeleinden? Geen probleem! In dat geval gebruiken wij vinyl met een kortere houdbaarheid. Deze is vervolgens ook makkelijker weer te verwijderen.

Bakwagen bestickering

Bij BLS kan je tevens terecht voor bestickering of voertuigbelettering grote voertuigen. Met andere woorden: bakwagens, grote trailers en aanhangers. Je kan daarbij denken aan een full colour belettering of snijteksten. Hierdoor wordt het voertuig vooral goed gezien op de weg. Waar dus ook potentiële klanten zijn.

Bestickering van vrachtwagens is zeer geschikt om naamsbekendheid te vergroten. Nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kan je jezelf presenteren. Je kan daardoor in een korte tijd veel mensen bereiken.

bls-signprint-reclame-air-cargo-bijzonder-vrachtwagen
bls-signprint-reclame-autoreclame-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-autobelettering-courtyard

Promotioneel wrappen

Verder maken wij ook vaak een carwrap voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig bijvoorbeeld gebruikt worden voor een tijdelijke actie. Vooral met een gave full color print.

Bij het wrappen van een auto voor styling doeleinden wordt een duurzame folie gebruikt. Wij gebruiken hier een folie met een kortere levensduur. Deze is daarom ook makkelijker te verwijderen na de actie. De materiaalkosten liggen bovendien ook een stuk lager. 

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur