SOORTEN & KLEUREN FOLIE

Alles is mogelijk, meer dan je denkt

Voor het bestickeren en wrappen van auto’s en andere voer- of vaartuigen zijn wij niet gebonden beschikbare folies. Bij BLS kan je er namelijk ook voor kiezen om voor een full color print te gaan. Hierdoor is dus werkelijk alles mogelijk!

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe jouw voertuig eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT AUTORECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Promotioneel wrappen

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie. Bij het wrappen van een auto voor styling doeleinden wordt een duurzame folie gebruikt. Hierbij gebruiken wij een folie die een kortere levensduur heeft en ook makkelijker te verwijderen is na de actie. De materiaalkosten liggen hierdoor ook een stuk lager. Het verwijderen van de folie na afloop van de reclame-uiting kan ook bij BLS worden verzorgd.

bls-signprint-reclame-regenboog-folie
bls-signprint-reclame-autoreclame-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-autobelettering-courtyard

Gedeeltelijke wrap

Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijderd wordt is de auto weer als nieuw. De full colour wrap wordt gelamineerd ter bescherming van de folie en tegen verkleuring door UV. Hierbij is nog de keuze tussen een glans- of matlaminaat.

Verkeersveiligheid vrachtwagens

Wist jij dat er een wet van kracht is die ‘Regulation 48’ wordt genoemd. Deze schrijft voor dat alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton verplicht uitgerust moeten zijn met retroreflecterende contourmarkering? Deze verlichte omtrek van een trailer of vrachtwagencombinatie komt de verkeersveiligheid ten goede.

Bij een ontwerp is het goed om rekening te houden met de contourmarkering maar het kan ook leuk zijn om in het ontwerp vlakken of vormen te integreren van reflecterende folies. BLS gebruikt daarvoor reflecterende folies van 3M. De folie als belettering biedt uitstekend zicht vanuit alle hoeken en reflecteert optimaal, ’s avonds maar ook overdag. Het is niet gebruikelijk om teksten op een autobelettering uit te laten voeren in reflecterende folie. Dit leest niet altijd prettig vanuit verschillende hoeken.

‘Regulation 48’ geeft ook instructies over de wijze van markeren. Aan de achterkant van de wagen moet de totale contour voorzien zijn van retroreflecterende contouren. Op de zijkant kan volstaan worden met de hoeken aan de bovenzijde en de lijn aan de onderzijde (over minstens 80% van de lengte). Ook de kleuren van de contourmarkering zijn in ‘Regulation 48′ vastgelegd: geel of rood op de achterzijde en geel of wit op de zijkant. Laat ons je uitvoering informeren.

De voordelen van contourmarkering:

• Betere zichtbaarheid van het voertuig, rijdend én stilstaand
• Betere inschatting van de afstand en snelheid
• Kans op zijdelingse ongevallen 37% lager
• Aantal kop-staartaanrijdingen 41% lager
• Optische opwaardering van het voertuig

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur