BESTICKERING

Autobelettering, dat werkt!

Een voertuig dat op veel plaatsen komt, is uitermate geschikt voor reclame. Voertuigen van reclame voorzien kan op verschillende manieren. Alleen de bedrijfsnaam, een subtiel logo of een zogenaamde car wrap waarbij letterlijk elke vierkante centimeter ingepakt wordt. Maar ook door middel van magneetreclame als het niet permanent op de auto mag zitten. 

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe jouw voertuig eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT AUTORECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

BLS is totaalleverancier van autobelettering. Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen wij de reclame-uitingen ook zelf op de voertuigen aan. Eventueel zelfs op locatie.

In onze studio kunnen ervaren ontwerpers aan de hand van een logo of huisstijl de belettering omtoveren tot een echte eye catcher op de weg! Ook als er vragen zijn over het aanleveren van bestanden kun je bij hen terecht. De productie wordt in onze werkplaats verzorgd en onze getrainde monteurs brengen vervolgens alles aan op de voertuigen.

Hierdoor hebben wij het hele proces zelf in de hand. Daardoor kunnen wij ook garantie geven op al onze folie en montage.

bls-signprint-reclame-autoreclame-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-autobelettering-minimaal-dit

Niet alleen auto’s worden bij ons bestickerd

BLS kan naast auto’s ook andere voertuigen van reclame en bestickering voorzien. Vaak bestickeren wij bakwagens maar ook boten, treinen, motoren, scooters en zelfs een bakfiets zijn ons niet onbekend. Maar ook speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases. Wij verzorgen in eigen huis het ontwerp en de productie. Vervolgens brengen onze vakkundige monteurs de bestickering aan op het voertuig of object in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats in Nieuw-Vennep.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur