CAR WRAPPING

Pak je auto in

Bij het wrappen pakken wij de auto in. Dat kan in een full colour bedrukte (verwijderbare) folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur met losse belettering eroverheen behoort tot de mogelijkheden. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. Wij bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat.

Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe jouw voertuig eruit gaat zien. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT AUTORECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Promotioneel wrappen

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie. Bij het wrappen van een auto voor styling doeleinden wordt een duurzame folie gebruikt. Hierbij gebruiken wij een folie die een kortere levensduur heeft en ook makkelijker te verwijderen is na de actie. De materiaalkosten liggen hierdoor ook een stuk lager. Het verwijderen van de folie na afloop van de reclame-uiting kan ook bij BLS worden verzorgd.

bls-signprint-reclame-regenboog-folie
bls-signprint-reclame-autoreclame-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-autobelettering-courtyard

Gedeeltelijke wrap

Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijderd wordt is de auto weer als nieuw. De full colour wrap wordt gelamineerd ter bescherming van de folie en tegen verkleuring door UV. Hierbij is nog de keuze tussen een glans- of matlaminaat.

Niet alleen auto’s worden bij ons gewrapped

BLS kan naast auto’s ook andere voertuigen wrappen. Vaak wrappen wij bakwagens maar ook boten, treinen, motoren en scooters en zelfs een bakfiets zijn ons niet onbekend. Maar ook speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases.

Wij verzorgen in eigen huis het ontwerp en de productie. Vervolgens brengen onze vakkundige monteurs de wrap aan op het voertuig of object in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats in Nieuw-Vennep.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur