CAR WRAP

Pak je auto in met car wrap

Bij het wrappen pakken wij de auto in. Dat kan bijvoorbeeld met een full colour bedrukte folie waarop een reclame staat. Evenzo kan kiezen voor een populaire matte kleur. Hierbij behoort een losse belettering eroverheen tot de mogelijkheden. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. Wij bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp en op maat.

En weet je het zelf even niet meer?

Onze enthousiaste projectmanagers en ervaren designers helpen je met plezier. Aan passende autoreclame of een flitsend ontwerp. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus ook van een hoog niveau zijn. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT AUTORECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

Promotioneel wrappen

Verder maken wij ook vaak een carwrap voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig bijvoorbeeld gebruikt worden voor een tijdelijke actie. Vooral met een gave full color print.

Bij het wrappen van een auto voor styling doeleinden wordt een duurzame folie gebruikt. Dat wil zeggen dat wij een folie gebruiken meet een kortere levensduur. Deze is daarom ook makkelijker te verwijderen na de actie. De materiaalkosten liggen bovendien ook een stuk lager. 

bls-signprint-reclame-regenboog-folie-car wrap-autobelettering-carwrap-voertuigbelettering-snijfolie
bls-signprint-reclame-autoreclame-autobelettering-car wrap-voertuigbelettering-autobestickering-courtyard

Gedeeltelijke wrap

Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld. Dit ziet er niet alleen gaaf uit maar heeft bovendien een groot voordeel. De lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijderd wordt, is de auto weer als nieuw. De full color wrap wordt gelamineerd ter bescherming en tegen verkleuring. Hierbij is nog de keuze tussen een glans- of matlaminaat.

Niet alleen auto’s worden bij ons van car wrap voorzien

BLS kan naast auto’s bovendien ook andere voertuigen van car wrap voorzien. Vaak bestickeren wij bijvoorbeeld ook bakwagens en trailers. Maar aan de andere kant zijn ook boten, treinen, motoren en scooters ons niet vreemd. Speciale aanvragen komen geregeld binnen voor meubels of flight cases.

Wij verzorgen in eigen huis het ontwerp en de productie. Vervolgens brengen onze vakmensen de bestickering aan op het voertuig of object. Dit gebeurt in onze speciaal ingerichte werkplaats in Nieuw-Vennep.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur