AUTOBESTICKERING

Autobestickering, dat werkt!

Bedrijfsvoertuigen komen op veel plekken. Daarom zijn deze dus geschikt voor bedrijfsreclame. Deze voertuigbestickering kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld alleen een bedrijfsnaam of subtiel logo. Evenzo kan je kierzen voor een full color print. En mag de reclame niet continu op de auto blijven? Dan zijn magneetplaten de oplossing! Verder is ook een volledige car wrap mogelijk.

En weet je het zelf even niet meer?

Onze ervaren ontwerpers helpen je vooral met plezier. Aan een passende autoreclame of een flitsend ontwerp. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus van een hoog niveau. Top toch?!

NIEUWSGIERIG

WAT AUTORECLAME VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

BLS is totaalleverancier van voertuigbestickering.

In onze studio toveren onze ontwerpers jouw voertuig om tot een echte blikvanger! Vervolgens wordt de productie in onze werkplaats verwerkt. En daarna brengen onze getrainde monteurs alles aan op jouw voertuig.

Kortom, verzorgen wij niet alleen de het ontwerp en de productie. Wij brengen bovendien de reclame zelf aan. Eventueel zelfs op locatie. Hierdoor hebben wij het hele proces zelf in de hand. Daardoor kunnen wij dus ook garantie geven op al ons werk.

bls-signprint-reclame-autoreclame-auto-belettering-voertuig-voertuigbestickering-autobelettering-minimaal-dit

Niet alleen auto’s worden bij ons bestickerd

BLS kan naast auto’s bovendien ook andere voertuigen van reclame voorzien. Vaak bestickeren wij bijvoorbeeld ook bakwagens en trailers. Maar aan de andere kant zijn ook boten, treinen, motoren en scooters ons niet vreemd. Speciale aanvragen komen geregeld binnen voor meubels of flight cases.

Wij verzorgen in eigen huis het ontwerp en de productie. Vervolgens brengen onze vakmensen de bestickering aan op het voertuig of object. Dit gebeurt in onze speciaal ingerichte werkplaats in Nieuw-Vennep.

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur