AUTORECLAME

RECLAME CONTINU IN BEELD

 

Auto’s en voertuigen zitten voortdurend op de weg. Daarom zijn ze ideaal voor voertuigreclame. Bovendien heb je veel ruimte op grote vlakken. Met andere woorden: autoreclame en autobelettering zijn zeer geschikt om je boodschap over te brengen. 

 

Dus met de juiste voertuigreclame valt je bedrijf in het oog. Het levert extra aandacht op en daarmee nieuwe klanten.

 

Val op in het verkeer en laat je autobestickering uitvoeren door BLS. Dan weet je zeker dat je niet over het hoofd gezien wordt! Bovenal is de kwaliteit gewaarborgd.

AUTORECLAME

Voertuigreclame: continu in beeld

Een bedrijfsvoertuig welke op veel plaatsen komt, is zeer geschikt voor autoreclame. Van groot tot klein, van minimaal tot bijzonder. Wij kunnen alles met voertuigreclame, autobelettering én autobestickering. Maar niet alleen auto’s zijn aan ons besteed. Ook andere voertuigen kunnen wij ook de juiste uitstraling geven. Zo voorzien wij ook bakwagens en trailers van bedrijfsreclame. Bijvoorbeeld in de juiste bedrijfskleur of met een full color print.

Voertuigen van reclame voorzien kan op verschillende manieren. Alleen de bedrijfsnaam. Een subtiel logo, Of juist een volledige car wrap. Maar je kan jezelf ook presenteren door middel van magneetreclame. Dat wil zeggen dat de reclame niet permanent op de auto zit.

Alles is mogelijk. Dat snappen wij heel goed. BLS Sign & Print is specialist in alle soorten voertuigreclame. Kortom, van groot tot klein en van standaard tot bijzonder.

En weet je het zelf even niet meer? Onze enthousiaste en ervaren ontwerpers helpen je met plezier. Aan een passende autoreclame of een flitsend ontwerp. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd. En dus ook van een hoog niveau zijn.

 

 

 

 

CAR WRAP

 

 

 

 

NAAM STICKERS

 

 

 

 

FULL COLOR & FOTO PRINT

 

 

 

 

GROOT & BIJZONDER

 

 

 

 

 

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

BLS Sign & Print: de specialist in bedrijfsreclame en visuele communicatie. Van gevelreclame en autobelettering tot lichtreclame, wayfinding en overige signing. Je kunt bij ons terecht voor wrappen met unieke autoreclame en het bestickeren van voertuigen, onderscheidende gevelreclame met én zonder verlichting met freesletters en het plaatsen van de juiste bewegwijzering. Maar ook in het verzorgen van complete beursstands met peesdoeken, styling van je winkel of het leveren van reclamebroden zijn wij goed. Zelfs het onderhoud van LED en Neon lichtreclame kunnen wij voor je verzorgen.
BLS Sign en Print is specialist in autoreclame: autobelettering en autobestickering op trailer en bakwagen
bls-sign en print-autoreclame-autobelettering-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-courtyard

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur