AUTORECLAME

RECLAME CONTINU IN BEELD

 

Auto’s en bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg en zijn daarom dus ideaal voor voertuigreclame. Bovendien heb je veel ruimte op grote vlakken. Met andere woorden: autoreclame en autobelettering zijn geschikt om je boodschap naar het publiek over te brengen. 

 

En met de juiste voertuigreclame valt je bedrijf dus in het oog. Het levert extra reclame op en daarom ook nieuwe klanten.

 

Val op in het verkeer en laat je autobestickering uitvoeren door BLS. Dan weet je zeker dat je niet over het hoofd gezien wordt! Bovenal is de kwaliteit gewaarborgd.

AUTORECLAME

Voertuigreclame: continu in beeld

Een bedrijfsauto of -voertuig die op veel plaatsen komt, is uitermate geschikt voor autoreclame. Van groot tot klein, van minimaal tot groot en bijzonder. Wij kunnen alles met voertuigreclame, autobelettering én autobestickering. Zo voorzien wij vaak bakwagens en trailers van bedrijfsreclame. Bijvoorbeeld in de juiste bedrijfskleur of met een full color print. Maar ook andere voertuigen kunnen wij ook van de juiste informatie en uitstraling voorzien.

Voertuigen van uitingen voorzien kan op verschillende manieren: autobelettering met alleen de bedrijfsnaam. Een subtiel logo of juist een volledige car wrap waarbij letterlijk elke vierkante centimeter ingepakt wordt. Maar je kan jezelf ook presenteren door middel van magneetreclame. Dat wil zeggen dat de reclame niet permanent op de auto zit.

Alles is mogelijk. Dat snappen wij heel goed. BLS Sign & Print is specialist in alle soorten voertuigreclame, autobelettering en autobestickering. Kortom, van groot tot klein en van standaard tot bijzonder.

En weet je het zelf even niet meer? Onze enthousiaste projectmanagers en ervaren designers helpen je met plezier aan passende autoreclame en ontwerp. Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd en van een hoog niveau zijn.

 

 

 

 

CAR WRAP

 

 

 

 

NAAM STICKERS

 

 

 

 

FULL COLOR & FOTO PRINT

 

 

 

 

GROOT & BIJZONDER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOORTEN & KLEUREN FOLIE

 

 

 

 

 

VISUELE COMMUNICATIE WAAR WIJ GOED IN ZIJN

GEVELS

DIGITAAL

INTERIEUR

BORDEN

RAMEN

WAYFINDING

VOERTUIGEN

ONDERHOUD

BLS Sign & Print: de specialist in bedrijfsreclame en visuele communicatie. Van gevelreclame en autobelettering tot lichtreclame, wayfinding en overige signing. Je kunt bij ons terecht voor wrappen met unieke autoreclame en het bestickeren van voertuigen, onderscheidende gevelreclame met én zonder verlichting met freesletters en het plaatsen van de juiste bewegwijzering. Maar ook in het verzorgen van complete beursstands met peesdoeken, styling van je winkel of het leveren van reclamebroden zijn wij goed. Zelfs het onderhoud van LED en Neon lichtreclame kunnen wij voor je verzorgen.
BLS Sign en Print is specialist in autoreclame: autobelettering en autobestickering op trailer en bakwagen
bls-sign en print-autoreclame-autobelettering-auto-belettering-voertuig-voertuigbelettering-courtyard

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Schiphol – Haarlemmermeer

OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur

KOM IN CONTACT

En laat jezelf opvallen

TELEFOON

+31 (0)252 62 94 40

MAIL

info@bls.nl

KOM EENS LANGS

En laat je verrassen in onze showroom

ADRES

Luzernestraat 75

2153 GM Nieuw Vennep

Haarlemmermeer – Schiphol

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag

8.00 – 16.30 uur