Grote en bijzondere voer- en vaartuigen
”Een echte eyecatcher,,

Grote en bijzondere voer- en vaartuigen
Bij BLS kunt u ook terecht voor bestickering van grote en bijzondere voer- en vaartuigen. Of het nu gaat om promotionele of blijvende reclame of design, alles is mogelijk.

Wilt u graag uw voer- of vaartuig laten bestickeren maar weet u niet zo goed wat erop moet komen? Onze ontwerpers in de studio maken graag een mooi design voor u in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld zodat u een goed beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bakwagen bestickering
Bij BLS kunt u ook terecht voor bakwagenbestickering, trailer- en/of aanhangerbelettering. Daarbij kunt u denken aan een full colour belettering of snijteksten waardoor het goed wordt gezien op de weg en door (potentiële) klanten. Een vrachtwagenbelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten; nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kunt u in zo’n korte tijd uwzelf presenteren en zoveel mensen bereiken. Alles voor de perfecte bakwagenbelettering.

Beletteren van Trailers
BLS maakt voor het beletteren van trailers gebruik van hoogwaardige zelfklevende polymeer folies voor snijteksten en zelfklevend polymeer vinyl voorzien van beschermend glans- of mat laminaat bij full colour belettering voor een langdurige houdbaar- en kleurechtheid.

Echter kan het ook voorkomen dat u een eigen trailer of die van iemand anders wilt gebruiken voor tijdelijke promotionele belettering. In dat geval gebruiken wij monomeer folies en vinyl met een kortere houdbaarheid die ook makkelijker weer te verwijderen zijn.

Verkeersveiligheid vrachtwagens
Wist u dat een wet van kracht is die ‘Regulation 48’ wordt genoemd die voorschrijft dat alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton verplicht uitgerust moeten zijn met retroreflecterende contourmarkering? Deze verlichte omtrek van een trailer of vrachtwagencombinatie moet de verkeersveiligheid ten goede komen.

Bij een ontwerp is het goed om rekening te houden met de contourmarkering maar het kan ook leuk zijn om in het ontwerp vlakken of vormen te integreren van reflecterende folies, BLS gebruikt daarvoor reflecterende folies van 3M. De folie als belettering biedt uitstekend zicht vanuit alle hoeken en reflecteert optimaal, ’s avonds maar ook overdag. Het is niet gebruikelijk om teksten op een autobelettering uit te laten voeren in reflecterende folie, dit zal namelijk niet altijd prettig te lezen zijn vanuit verschillende hoeken.

‘Regulation 48’ geeft ook instructies over de wijze van markeren. Aan de achterkant van de wagen moet de totale contour voorzien zijn van retroreflecterende contouren. Op de zijkant kan volstaan worden met de hoeken aan de bovenzijde en de lijn aan de onderzijde (over minstens 80% van de lengte). Ook de kleuren van de contourmarkering zijn in ‘Regulation 48′ vastgelegd: geel of rood op de achterzijde; geel of wit op de zijkant.

De voordelen van contourmarkering:
• Betere zichtbaarheid van het voertuig, rijdend én stilstaand
• Betere inschatting van de afstand en snelheid
• Kans op zijdelingse ongevallen 37% lager
• Aantal kop-staartaanrijdingen 41% lager
• Optische opwaardering van het voertuig


Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat autoreclame voor u kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf