Full color en fotoprint
”Val op met een spectaculair design,,

Ga voor het mooiste design!
Met full color en fotoprint kunt u uw (bedrijfs)voertuig optimaal inzetten als reclamemedium. Tussen alle andere voertuigen zal deze beslist de aandacht trekken!

In onze studio zitten ervaren ontwerpers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye catcher op de weg! 

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van ontwerp tot bestickering
BLS is totaalleverancier van autobelettering. Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook in onze eigen werkplaats aan op de voertuigen. Maar ook als er al een ontwerp is verzorgen wij graag de montage, eventueel zelfs op locatie. In onze studio zitten ervaren ontwerpers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye catcher op de weg! Ook als er vragen zijn over het aanleveren van bestanden kun je bij hen terecht.

De productie van de bestickeringen worden ook in onze studio verzorgd. Onze getrainde monteurs brengen vervolgens alles aan op de voertuigen waardoor we het hele proces zelf in de hand hebben. Daardoor kunnen wij ook garantie geven op al onze folie en montage.

Onderstaand een klein overzicht van onze mogelijkheden:

Vraag offerte aan

Niets is onmogelijk en geen idee of ontwerp is te gek. Ben u nieuwsgierig naar wat autoreclame voor u kan doen? Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf