Autoreclame

BLS Reclame verzorgt de reclame voor op verschillende typen voertuigen.

Belettering nodig? Bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard wit bedrijfsvoertuig is dan natuurlijk zonde. Door het voertuig te voorzien van autobelettering in de vorm van bestickering valt het bedrijf op. Het levert vaak nieuwe klanten op en die zijn er nooit genoeg. BLS Reclame verzorgt voertuigreclame voor alle soorten (bedrijfs)voertuigen. Bekijk hier de mogelijkheden of kom langs bij onze vestiging in Nieuw-Vennep.
Wagenparkbelettering, dat werkt!
Eigenlijk is elk voertuig dat op plaatsen komt waar mensen komen geschikt voor reclame. Voertuigen van reclame voorzien kan op verschillende manieren. Alleen de bedrijfsnaam, een subtiel logo of een zogenaamde car wrap waarbij letterlijk elke vierkante centimeter ingepakt wordt. Maar ook door middel van magneetreclame als het niet permanent op de auto mag zitten. Wij verzorgen reclame voor personenauto’s tot vrachtauto’s.

Promotionele bestickering
Wij bestickeren auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

Van ontwerp tot bestickering
BLS Reclame is totaalleverancier van autobelettering. Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook in onze eigen werkplaats aan op de voertuigen. Maar ook als er al een ontwerp is verzorgen wij graag de montage, eventueel zelfs op locatie.
In onze studio zitten ervaren ontwerpers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye catcher op de weg! Ook als er vragen zijn over het aanleveren van bestanden kun je bij hen terecht. De productie van de bestickeringen worden ook in onze studio verzorgd.
Onze getrainde monteurs brengen vervolgens alles aan op de voertuigen waardoor we het hele proces zelf in de hand hebben. Daardoor kunnen wij ook garantie geven op al onze folie en montage.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kunnen wij u ergens mee helpen?!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS is al sinds 1976 dé specialist in (licht) reclame. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

ALGEMEEN

MVO

Diensten

Veelgestelde vragen

Aanleverspecificaties

Vacatures

Partners

Sponsoring

Downloads

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

CONTACTINFORMATIE

BLS Reclame B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf