Herdenken
”4 mei 2 minuten stilte,,

4 en 5 mei
”Dit keer net even anders,,

Vieren
”75 jaar vrijheid,,

Andere tijden vragen om andere oplossingen
Op 4 mei herdenken we, op 5 mei vieren we. Maar dit keer niet zoals we gewend zijn. Best gek dat we 75 jaar vrijheid vieren terwijl we bijna gevangen zijn door de huidige situatie rondom het COVID19 virus.

In deze tijd is het niet mogelijk om met zijn allen gezamenlijk binnenshuis te herdenken of buitenshuis feest te vieren. Wel kunnen we aan elkaar laten zien dat we stilstaan bij deze bijzondere dagen. 

We hebben hieronder een paar mooie producten uitgelicht die u gemakkelijk kunt bestellen en waarmee u de buurt kunt laten zien dat deze 2 bijzondere dagen niet zomaar aan u voorbij gaan!

A3/A4 Staande prints
Deze prints op papier kunt u zelf gemakkelijk plaatsen op de gewenste plek. Wij kunnen papieren exemplaren voorzien van een laminaat-laag zodat ze ook buiten te gebruiken zijn en niet snel vies worden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor kunststof bordjes.

A3/A4 Liggende prints
Deze prints op papier kunt u zelf gemakkelijk plaatsen op de gewenste plek. Wij kunnen papieren exemplaren voorzien van een laminaat-laag zodat ze ook buiten te gebruiken zijn en niet snel vies worden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor kunststof bordjes.

Beach flags
Deze beach flags zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren. Ze zorgen voor een hoge attentie-waarde.

Mastvlag staand
Deze mastvlaggen zorgen voor een hoge attentie-waarde.

 

Mastvlag liggend
Deze mastvlaggen zorgen voor een hoge attentie-waarde.

Makelaarsbord/V-bord
De borden zijn opvallend, weerbestendig en zelfs herbruikbaar! Ze worden gemonteerd op vlakke oppervlaktes door middel van dubbelzijdig tape of zuignappen. Ze zijn in de volgende formaten te verkrijgen: 100 x 70 cm, 140 x 50 cm, en 140 x 100 cm.

Demonteerbare kioskvlag
De vlag is zeer eenvoudig te monteren en demonteren. Perfect voor een tijdelijke communicatie. Verkrijgbaar is de volgende maten: 68x68x136, 50x100x150 en 75x75x150.

Raam stickers
De stickers zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk te demonteren. Elk formaat is uiteraard mogelijk maar wij raden aan om deze niet te groot te bestellen zodat u deze zelf gemakkelijk aan kunt brengen.

Vraag offerte aan

Heeft u zelf een goed idee of staat uw wens er niet bij?
Vraag dan de vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is onmogelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één van onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder. Klik op de knop om direct contact op te nemen.

neem contact op

OVER ONS

BLS Sign & Print is al sinds 1976 dé specialist in visuele communicatie. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Lees meer...

CONTACTINFORMATIE

BLS Sign & Print B.V.
Luzernestraat 75
2153 GM Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer - Schiphol
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)252 62 94 40

E-mail
info@bls.nl

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Erkend Signbedrijf

VCA gecertificeerd bedrijf